2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

[QUOTE=417499506]کاش همون موقع بود 🥹💔از همه لحاظ پرتم کردی تو اون دوران 💔[/QUOTE منم

💔🫂زود دیر شد

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

سال ۹۰بابام ۲۵میلیون پول بهم داد واسه ی جهازم دادیم خونه خریدیم الان خونمون ۱۰میلیارد شده

چقدر کار خوبی کردی عزیزم من سال ۹۳ ۵۰ میلیون جاها خریدم درسته خیلی جنس خوب هنوز هیچکدوم اخ نگفته اما مستاجرم چه فایده چقدر بی عقلی کردیم

چقدر کار خوبی کردی عزیزم من سال ۹۳ ۵۰ میلیون جاها خریدم درسته خیلی جنس خوب هنوز هیچکدوم اخ نگفته اما ...

من پدرم این لطف رو درحقم کرد جهازم بهم داد و خونه رو زد به نام خودم ولی جهازم خیلی عالی و شیک نبود اما همشو عوض کردم وسیله رو میشه عوض کرد و خرد خرد خرید ولی خونه نمیشه

چقد غمگین بود 💔الان یه ماشین لباس شویی ۶۰تومن ماه پیش پرسیدم دیگه بگیر برو خواهر

یعنی میخاد چی بشه من ماشین لباسشویی ال جی خریدم یک وپانصد خیلی راحت بی دغدغه بابام وانت کار میکرد بار میبرد ومی آورد ...اما خیلی خوب بدون سختی جاعازم تهیه کرد الان چی مرد خونه برای میوه آخر شب پول کم میاره 😭😭

یعنی میخاد چی بشه من ماشین لباسشویی ال جی خریدم یک وپانصد خیلی راحت بی دغدغه بابام وانت کار میکرد با ...

خیلی سخته واقعا مخصوصا پدر دختر کارگر ساده باشه 💔

من ۹سال پیش خریدم ۶تومن .دیگه فکر کن از ۹سال پیش تا الان شده ۶۰تومن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫