2777
2789
عنوان

چرا خیانت کردی

132 بازدید | 14 پست

زندگیم بهشت بود

همه چی تموم و اقا بودی

خوشبخت ترین بودم

چرا خیانت کردی پس؟

خدایا چرا بعد یه هفته باز مثل اولین روزا انقدر داغون و خرابم

چیکار کنم چجوری این دل شکستمو اروم کنم؟چجوری؟

غم عالم رو دلمه

باورم نمیشه نه نه اون نمیتونه اینطوری بهم پشت کنه

اینا همش یه خوابه مگه نه؟

تازمانی که بدنشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد کاربر ویرانگر و خنده خانم میان اینجا مظلوم نمایی میکنن و کاربرا هم گول میخورن دلشون میسوزه براشون

نتیجه کار اونا میشه همچین تاپیکی

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

فراموش کنی؟؟؟؟ آروم بشی؟؟؟

اصلا این طور فکر نکن.

۲سال گذشته باز یه وقتا میشینم یه گوشه هی میرم تو فکر هی خود خوری میکنم گریه میکنم عصبی میشم باز مجبورم پاسم وادامه بدم

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

طبیعی ک این حس هارو داشته باشی چون الان مغز قلبت تو جنگن قلب میگه من عاشقشم و اونم عاشقمه غیر ممکنه همچین کاری کنه مغز میگه ب خودت بیا اون ولت کرد خیانت کرد لیاقت تو بیشتر خودتو نباز اما قلب حرف حالیش نمیشه ولی ب مرور قلب خسته میشه از این همه جنگ کم کم تبدیل میشه به یه حس دردناک و مغز تو رو جمع جور میکنه

داستان

شوهرم@_maman_a

منم تو دوران عقد هستم از اینکه عقد کردم خیلی پشیمون هستم همش میترسم بهم خیانت کنه یا فکر میکنم داره بهم خیانت میکنه خیلی بده آدم متاهل باشه ولی احساس تنهایی کنه