دوستان من تنگی نفس زیاد میگرفتم به خصوص با استرس بیشتر میشد رفتم دکتر تست ریه دادم حساسیت خفیف داره ریه هام سرفه و اینا ندارم فقط تنگی نفس میگیرم دو ماهه اسپری استفاده میکنم تغییر نکرده باز یه وقتایی شروع میشه کسی تجربه داشته؟
دکترت عوض کن من آسم داشتم دکتر اولیم نفهمید دکتر دومی فهمید دارو درست داد
همچنین اگه تو اضطراب تنگی نفس میگیری حمله پانیک خفیف هست حتما خودت رو دوباره چک کن
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تهرانی دکترت کی بود ؟ الان کاملا کنترل شده مشکلی نداری؟ چجوری فهمید همون است تنفس گرفت؟
نه یاسوجم
دکتر اولیم دکتر پارسا بود دکتر دومیم آاا حسن زاده دکتر اولی یه تست ازم گرفت ولی نتونست تشخیص بده بردم پیش دکتر حسن زاده همون تست رو گفت آسم شدید داری الان خوبم خداروشکر داروهاش عالی بود
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
عکس دستت رو میشه بفرستی با اعداد مال خودم مقایسه کنم چون برا من با نرماله چک کردم اعداد رو کمی فرق د ...
والا الان پیشم نیست پیدا کردم برات میفرستم ولی تست رو برای چت جی بی تی بده چک کنه