2777
2789
عنوان

خیلی سال پیش

65 بازدید | 8 پست

زمانی که سر دخترم باردار بودم نذر کرده بودم بچه ام سلامت به دنیا بیاد یه ربع سکه نذر حرم امام رضا علیه السلام کردم و اون ربع سکه را وقتی دخترم به دنیا اومد چون خودم نمیتونستم برم مشهد دادم به یه خانمی از فامیل که فکر ميکردم مثل خودم به این چیزا عقيده داره وگفتم دارين میرین این ربع سکه را بدین به مسئول نذورات. وبعدش هم وقتی برگشت خب من دیگه چیزی نپرسیدم اونم حرفی نزد و منم این همه سال فکر کردم نذرمو داده

حالا فهمیدم اصلا اون خانم به این مسائل عقيده نداره .ویه تردیدی برام ایجاد شده که اصلا ربع سکه را نداده به حرم

به نظرتون بپرسم ازش ؟

قربون برم خدا رو یه بوم ودو هوا را🙂🙃🙃

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیگه گناهش به گردن خودشه

ولش کن نگو

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

چه جوری بپرسم

باهاش در ارتباطی؟

خیلی راحت بپرس

برام سوال پیش اومده در مورد اون کاری ک ازت خواستم

ی آهنگ رو اونقد پلی میکنم تا دیگه خود خواننده میزنه رو شونه ام میگه حاجی خودت بخون،از اینجا ب بعد دیگه من نیستم😁

باهاش در ارتباطی؟خیلی راحت بپرسبرام سوال پیش اومده در مورد اون کاری ک ازت خواستم

آره در ارتباطم

ولی خيلی سال گذشته ۱۶ سال🫠

نمیگه چطوری یادت آمده

قربون برم خدا رو یه بوم ودو هوا را🙂🙃🙃

آره در ارتباطم ولی خيلی سال گذشته ۱۶ سال🫠نمیگه چطوری یادت آمده

خب هرچی بگی دروغه

وگرنه میتونی بگی خوابشو دیدم

ی آهنگ رو اونقد پلی میکنم تا دیگه خود خواننده میزنه رو شونه ام میگه حاجی خودت بخون،از اینجا ب بعد دیگه من نیستم😁