2777
2789

بابام وکیله الان خونه نیس

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابام وکیله الان خونه نیس

یه ماشین سنگین شوهرم داره بنام خودش ماشین وارداتی بود و برای خرید این ماشین ما مستقیم به صاحب شرکت بازرگانی پول واریز نکردم به حساب افراد مختلفی پول میزدم که شرکت میگفت و من پول این افراد میدادم ارثیه م بود این ماشین ۲سال پیش گرفتیم الان با شوهر به مشکل خوردم میخوام شاکی بشم سهمم از ماشین بگیرم وکیل گرفتم بنظرتون میتونم

بفرماییذ

یه ماشین سنگین شوهرم داره بنام خودش ماشین وارداتی بود و برای خرید این ماشین ما مستقیم به صاحب شرکت بازرگانی پول واریز نکردم به حساب افراد مختلفی پول میزدم که شرکت میگفت و من پول این افراد میدادم ارثیه م بود این ماشین ۲سال پیش گرفتیم الان با شوهر به مشکل خوردم میخوام شاکی بشم سهمم از ماشین بگیرم وکیل گرفتم بنظرتون میتونم

سوالتو بزار بلد باشه جواب میده

یه ماشین سنگین شوهرم داره بنام خودش ماشین وارداتی بود و برای خرید این ماشین ما مستقیم به صاحب شرکت ب ...

شما از حساب خودت به حساب همسرت ، پول واریز میکردی ؟؟

یا از حساب خودت به حساب اون افراد میزدی ؟؟

من درسشو فقط خوندم ، عملی کار نکردم

در کل وکیلت خوب باشه و تجربه کاری بالا داشته باشه ، میتونه فکر کنم ثابت کنه

شاهد ، ادله محسوب میشه

اون رسیهای واریزی ، ادله هست

وکیلت تجربه داشته باشه واسش این پرونده کاری نداره

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
شما از حساب خودت به حساب همسرت ، پول واریز میکردی ؟؟یا از حساب خودت به حساب اون افراد میزدی ؟؟من درس ...

۴میلیارد از حساب خودم به اون افراد زدم یک میلیارد هم بحساب شوهرم زدم

۴میلیارد از حساب خودم به اون افراد زدم یک میلیارد هم بحساب شوهرم زدم

پرونده راحتیه

دست وکیل با تجربه بیافته ، اثباتش کاری نداره

فقط هزینه دادرسی ش بالاست

چون مبلغ میلیاردی هست

وکیل چقدر حق الزحمه ازتون خواست ؟

چقدرشو اول گرفت ؟؟

پرونده راحتیه دست وکیل با تجربه بیافته ، اثباتش کاری نداره فقط هزینه دادرسی ش بالاست چون مبلغ میلیار ...

ماشین الان قیمتش ۱۵میلیارد ،گفته کلا۱۰درصدی مالی که بگیرم ازتون میگیرم الان ۵۰۰میلیون گرفته

ماشین الان قیمتش ۱۵میلیارد ،گفته کلا۱۰درصدی مالی که بگیرم ازتون میگیرم الان ۵۰۰میلیون گرفته

یعنی قرارددادی ک تنظیم کردید یک میلیارد و پونصد میلیون میشه حق الزحمه اش درسته ؟؟

فعلا علی احساب ۵۰۰ گرفته

ماشین رو هم توقیف کرده یا خیر ؟؟؟

پرونده راحتیه دست وکیل با تجربه بیافته ، اثباتش کاری نداره فقط هزینه دادرسی ش بالاست چون مبلغ میلیار ...

من اون افراد نمیشناسم فقط پول زدم ولی یه شانس دارم یجا که من ۲/۸۰۰میلیارد به یکی پول دادم دقیقا پدر شوهرم ۱۰۰میلیون به همین فرد پول زده و در رسید قید کرده خرید ماشین