2777
2789
عنوان

عکس رنگی

73 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من دو روز پیش عکس رنگی دادم بهم ی بسته داکسی سایکلین داد دکتر دو روز قبلش خوردم و الانم دو روز بعدش خیلی حالم بد میشد باهاش تهوع ، معده درد و ... بهم نمی ساخت الان که تموم شده باز لازمه خورد یا اینکه میترانیدازول هم میشه به جاش استفاده کرد؟؟؟

یه کم در مورد عکس رنگی توضیح میدی منم میخوام برم نمیدونم اصلا چیکار میکنن

ببین حتما بگو بی حسی استفاده کنه برات شیافم بذار برا من خیلی درد داشت اصن نمیتونستم خودم شل بگیرم

امیدوارم هیچکس کارش به عکس رنگی نکشه 🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو نترسون من سر پاپ اسمیر گریه کردم

نمیترسونمت میخوام مثل من درد نکشی اگه بی حسی استفاده کنه ترسی نداره باید امید به خدا داشت ولی به تعویق ننداز من هست ماه خودم آزار دادم همه چی میگذره مهم اینه همین که تعلل کنی بدتره ولی حتما بی حسی و خودتم شیاف یک نیم قبلش بذار با خودتم لباس زیر و نوار ببر دوتا آبمیوه و کیک و مفنامیک اسید و آب

نمیترسونمت میخوام مثل من درد نکشی اگه بی حسی استفاده کنه ترسی نداره باید امید به خدا داشت ولی به تعو ...

هنوز دکتر نگفته امیدوارم به اونجا نرسم

ان شالله زودتر خوب بشی عزیزم

مرسی از راهنماییت

هنوز دکتر نگفته امیدوارم به اونجا نرسم ان شالله زودتر خوب بشی عزیزم مرسی از راهنماییت

امیدوارم ب عکس رنگی نرسه زود باردار بشی

ولی اگه گفت برو اینکارارو حتما انجام بده

ماروهم دعا کن گلم🙏🏻🩷

من خدایی مردم و زنده شدم فقط دعا میکردم که خدایا هیچ انسانی دچارش نشه خیلی بد گذشت

واقعا هم خدا برای هیشکی نخاد

یکی از دوستانم میگفت فقط نفس عمیق کشیدن یه کم درد رو کم میکنه،همین کار رو کردم فقط یک درصد کم شد

واقعا هم خدا برای هیشکی نخادیکی از دوستانم میگفت فقط نفس عمیق کشیدن یه کم درد رو کم میکنه،همین کار ر ...

ن هیچی دردش کم نمیکرد اون ماده که ریخت خیلی درد داشت