2777
2789
عنوان

دختر شوهر دزد

181 بازدید | 21 پست

نمیدونم چرا ولی من جز دخترهاییم که خانمای متاهل رو من گارد میگیرن انگار میترسن بین شوهرشون و من رابطه ای پیش بیاد..درحالی ک من متنفرم از دخترایی ک نفر سوم رابطع بقیه میشن و هرگز همچین شخصیتی ندارم..هرجا میرم اقا بهم لبخند میزنه و خوش روئه بعد قیافه و رفتار خانومش😒😕چیز خاصی نمیگن هااا

ولی رفتارشون تابلو میشه

چرا واقعا؟

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

قیافت غلط اندازه

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دور از جون تو...حق دارن...ما خانما از پشت به هم خنجر میزنیم گاهی

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

همین الان رفتم پیتزا گرفتم(جایی ک همیشه میرم)

یه خانوم اقای جوانن

شوهرش کلا خوش روئه لبخند زد گفت خوش امدید

بعد خانومه رو دیدم گفتم خوبید خسته نباشید

اصلا جواب نداد 😐🙏🏻

کلا قیافش رفت توهم

دقیقاااا

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

اینو قبول دارم ولی بلاخره باید یچییزی بببینی بعد گارد بگیری