2777
2789
عنوان

در بحث زن‌ستیزی

123 بازدید | 19 پست

خود خانوما خیلی نقش پررنگتری دارن

مثلا تو هیت دادن به اندام همدیگه ، چه شوخی چه جدی

فلانی سینش کوچیکه ، بهمانی باسنش بزرگه ، این لاغره ، اون کجه و...

اکثرا خودشونم پر ایرادن منتها یا اعتماد به سقف دارن یا عقدهاین

واقعا غصهام میگیره که دخترای بی سر و زبون رو میذارن جلوشون و هی ازش ایراد میگیرن و بعدم میگن شوخی کردیم

نذارید دوستان ، اجازه ندید کسی درمورد قیافه و ظاهرتون اظهار نظر کنه چون بعدا پا رو فراتر میذاره

الکی نخندید و باهاشون همراه نشید ، اگرم دیدید دارن کسی رو مسخره میکنن باهاشون برخورد کنید

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

والا مردم ما تعادل ندارن

یا باید در ستیز با مرد باشن

یا در ستیز با زن

یکم حد وسططط

ی دقه نستیزید بینم چی میشه

عه

icon

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا مردم ما تعادل ندارنیا باید در ستیز با مرد باشنیا در ستیز با زنیکم حد وسطططی دقه نستیزید بینم چی ...

متاسفانه همیشه یا از اینور بوم میفتیم یا اونور بوم

یا با فمینیست های رادیکال درگیریم یا با زنستیزها🫠😂

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

من اگه ببینم دارن با کسی اینطوری رفتار میکنن واقعا برخورد میکنمهرچند که تهش قیافه حق به جانب میگیرن ...

دقیییقااااا

بعدشم میگن آدم باید جنبه شوخی داشته باشه

بعد کسی به خودشون بگه بالاس چشمت ابروعه تو دهنش میزنن

خیلی قبول دارمخانما خودشون با خودشون بدن.وگرنه زندگی هیچ زنی و نمیگرفتن با خیانت

خیانت دو طرفهست ولی متأسفانه یه سری خانمها بیمارن و از اینکه با زنی تو یه رابطه رقابت کنن لذت میبرن

متاسفانه مردستیزی خیلی بیشتره،،یکی تاپیک میزاره به آقایون میگه نره خر،،واقعا خیلی ناراحتم برا آقایون

جفتش هست

اینام عقده دارن

وگرنه همه میدونن ذات ، زن و مرد نداره

زن ها واقعا خیلی بد هم جنساشونو میکوبن .حتی به صورت غیر عمدی

مثلا من پوستم جای جوش داره دکتر رفتم ،۸ جلسه زیر لیزر زجرکش شدم درست نشده . خونمونم خداروشکر آینه داره روزی ۶،۷ بار میبینم پوستمو

آقایون یبار درباره پوستم نگفتن ولی امان از خانم ها....

بعد خیلیا با فاز دلسوزی میگن انصافی ،ولی نمیدونن حرفشون اعتماد به نفس منه ۲۱ ساله رو پودر میکنه . من ۳ ساله یه عکس رو پروفایل یا اینستاگرامم نذاشتم. بدون فی لتر برای صورت نمیتونم دیگه چهرمو تو عکسا تحمل کنم

تقصیر از منه که تحت تاثیر قرار میگیرم ولی خب منم ادمم . یبار بگن شاید به روم نیارم. بار دوم سوم قطعا ته ذهنم میمونه

خیانت دو طرفهست ولی متأسفانه یه سری خانمها بیمارن و از اینکه با زنی تو یه رابطه رقابت کنن لذت میبرن

ببین من میدونم خیانت دو طرفه هست ولی زن هست ک ب همجنسش بد میکنه.مردا کمتر حاضرن زندگی ها بپاشن ولی زنا پاش بیقته میکنن این کارارو

زنا خیلی هم جنس خودشون رو میکوبن

انگار در رقابتن ولی نردا اینجوری نیستن جونشون واسه هم در میره

از زن زن ستیز بیشتر متنفرم تا مرد زن ستیز

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست...

متاسفانه همیشه یا از اینور بوم میفتیم یا اونور بومیا با فمینیست های رادیکال درگیریم یا با زنستیزها🫠 ...

فمینیست؟!

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست...

زن ها واقعا خیلی بد هم جنساشونو میکوبن .حتی به صورت غیر عمدی مثلا من پوستم جای جوش داره دکتر رفتم ، ...

چقدر میفهممت و چقدر حق میگی

من تا قبل اینکه بابت جوشام دکتر برم از مهمونی رفتن میترسیدم

چون صغری و اقدس و فخری هرکدوم برام یه نسخه میپیچیدن که فلانی جون ، ادرار خر ماده رو با علف قاطی کن بزن به صورتت درست میشه ، زشته صورتت اینجوری باشه مثلا دختری😐

این حرفا اعتماد به نفس منو نمیگرفت ولی چقدر پشیمونم از اینکه محترمانه نگفتم به شما ارتباطی نداره😐

فقط هم دنبال حرفن ، اگه پیدا نکنن چرت و پرت هم میگن

من تو یک سال حدود ۱۰ کیلو وزن اضافه کردم ، عید هرکی منو میدید میگفت لاغر شدی از ریخت افتادی😐

روانین رسما

و بهترین راه اینه که قاطع بهشون بگی لازم نکرده درمورد طاهر من نظر بدی