2777
2789
عنوان

میشه بیاید

52 بازدید | 5 پست

خواهرم خیلی عذر میخوام افکار دگر کشی داره دست خودش نیست میگه هرکس من رو اذیت کرد باید بکشمش الان قرص میخوره دکتر درمان رو براش شروع کرده تا حالا به کسی هم آسیب نزده ولی میگه هرکس من رو اذیت کرد باید تاوانش رو بده از کوچیکی بابام خیلی اذیتش کرد از همه لحاظ اینم این افکار رو گرفته دکتر گفته اگه بعد پنجاه روز افکارش بهتر نشدن باید بره تیمارستان😞کسی بوده اینجوری باشه خوب شده باشه.

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

باهاش حرف بزن درست حسابی

اعتقاد نداره ب دین و اینا؟

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

باهاش حرف بزن درست حسابی اعتقاد نداره ب دین و اینا؟

چرا خیلی اعتقاد داره ولی از کوچیکی هیچ احساسی نداره نسبت به اینکه کسی بمیره یا اتفاقی برای کسی بی افته اصلا احساسی راجب این موضوع نداره

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا خیلی اعتقاد داره ولی از کوچیکی هیچ احساسی نداره نسبت به اینکه کسی بمیره یا اتفاقی برای کسی بی اف ...

خب بگو گناهه

این دختر انگار بچگی سختی داشته احساس توش کشته شده

فقط باید احساسش جریحهدار بشه

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

خب بگو گناهه این دختر انگار بچگی سختی داشته احساس توش کشته شده فقط باید احساسش جریحهدار بشه

دقیقا😞خوب میشه به نظرت؟

دقیقا😞خوب میشه به نظرت؟

کار داره ولی اره

دیگه توی تنش نباشه