2777
2789
عنوان

سوال دارم

93 بازدید | 9 پست

سلام دوستان طاعاتتون قبول باشه.

خیلی از دوستان پیاده روی رو برای لاغر کردن پیشنهاد دادن ولی من شرایطشو ندارم که هرروز نیم ساعت یا یک ساعت برم بیرون پیاده روی کنم توخونه هم سرم گیج میره مدام اینور اونور برم.

میخاستم بپرسم نیم ساعت درجا زدن هم میتونه به لاغری کمک کنه؟

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طناب بزن 

طناب برای خانم ها افتادگی رحم میاره. زیاد خوب نیست

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
طناب برای خانم ها افتادگی رحم میاره. زیاد خوب نیست

درجازدن چی؟

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
درجازدن چی؟

هر فعالیتی که همراه باشه با عرق کردن کل بدن به نظرم کالری سوزی محسوب میشه. شما با شرایط خودت بسنج ببین کدوم فعالیت برات بهتر

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
اصلا اینطور نیس

من حرف دکترم رو که خیلی بهش معتقدم به ایشون منتقل کردم. در انتهای جملمم گفتم زیااااددددد خوب نیست😊

2790
2778
2791
2779
2792