2777
2789
مبارکه شکر خدا خیلی خوشحال شدم ببخشید فضولی نباشه تخمک گذاری کی بوده و کی و چند بار اقدام کردي؟

ممنونم عزیزم،نمیدونم دقیقا تخمک گذاریم کی بوده چون پریودیام خیلی نامنظم بود،کلا سه بار بیشتر اقدام نکردیم 

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا ممنونم ازت که میخای بهم کمک کنی خدا خودش انشالا بچتو سالم بده بغلت وبرات کلی خوشی بیاره که از ...

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
من از اول میدونستم ک تنبلی تخمدان داشتم و تحت درمان بودم ب هزار در زدمو و نشد تا اینکه دوماه پیش رفت ...

دوست من  کجایی الان جواب بده من راهم تامشهدخیلی دوره دقیقا هم امروز پریدشدم تنبلی خفیف دارم ذخیره تخمدانمم خیلی زیادنیست واسالو8ماهی میشه اقدامم که نشده این شرایطم بودحالا زهرا جون به نظرت ارزش داره این همه راه برم تابرسم به این دکترهاشمی شمام پیش همین هاشمی رفتین درسته

من خیلی خاصم میدونم عشقیم واسه خودمم خیلی جیگرمم لپمم سوراخه بهله اینجوریاس

چه داروهایی بهتون داد وازمایشی چیزیم میگیره سونو مثلا واینکه سونوگرافیایی قبلی رو هم بایدببرم

من خیلی خاصم میدونم عشقیم واسه خودمم خیلی جیگرمم لپمم سوراخه بهله اینجوریاس