2777
2789
عنوان

حساسیت همسر

205 بازدید | 18 پست

ما تازه بچه دار شدیم و همسرم به شدت روی بچه حساسه درحدی که یه نفر بغلش میکنه دایم میگخ مراقب باشه و فلان و ...

من خیلی خجالت میکشم وقتی اینطوری رفتار میکنه دیگران موذب میشن

خودم ادم محتاطیهستم ولی همسرم وسواسی شده روی این موضوع

دیروز مادرشوهرم بچه رو بغل کرد دستشو بوس کرد بنده خدا خودشون اصلا صورت رو بوس نمیکنن همسرم بهش گفت لطف بچه رو بوس نکنید پوستش واکنش نشون میده

مادر شوهرم گفت ببخشید حواسم نبود اما مشخص بود قلبش شکست بیچاره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی بده شوهر اینجوری باشه. بیچاره مادرش. قلبش خیلی بد شکسته

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

خیلی بده شوهر اینجوری باشه. بیچاره مادرش. قلبش خیلی بد شکسته

خیلی بده خیلیییییی

با خانواده خودش بدترخ

باز به پدر و مادر من خیلی کاری نداره روش نمیشه

واه بقول ما تورکا پوخونان منچخ تاپب 🤣یعنی از پیپی بچت مروارید پیدا کرده 😶بگو هر چقدر حساس باشی همو ...

واقعا هم همینه

مردم بچه هاشون رو میدن دست این و اون ماشالا سالمن

حالا بچه من تو قرنطینه بزرگ شده هزار بار تا الان سرما خورده

خیلی بده خیلییییییبا خانواده خودش بدترخ باز به پدر و مادر من خیلی کاری نداره روش نمیشه

باهاش حرف بزن. بگو خوشم نمیاد

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است