2777
2789
عنوان

اجازه از پدر

219 بازدید | 19 پست

میشه راهنمایی کنین. فک میکنین نیازه که از پدر اجازه گرفت که خونه آیندتون را برین بگیرین.

پول خونه هم از پدر نگرفتیم و حاصل دست رنج خودمونه

ممنون همسرم که همسرم شدی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمی ذاشتن انجام بدین؟ 

کل خانواده مخالف این ازدواجن اخه... چرا فقط به این دلیل که فک میکنن همسرم داره بی احترامی میکنه 

ممنون همسرم که همسرم شدی  

ای داد

منم تو دوران عقد این مشکلو داشتم بااین تفاوت که میخواستیم اجاره کنیم یه جارو و پول رهنو پدرسوهرم میخواست بده البته قرض اما چون پول رهن رو داده بود حایی که میخواست رو اجاره کردیم و من اصلا راضی نبودم بگذریم که بعدا پول رهنو ازمون گرفت .

خوب کردید نگفتید والا

میخوان شمارو زیر سلطه ی خودشون داشته باشن

بااحترام برید بگید پدرجان من این خونه رو خریدم اگه نمیخریدم ضرر مالی میکردم و از این حرفا

و موقهی که میخواید این حرفا رو بزنید همسرتون رو هم همراهتون نبرید که احترام حفظ بشه یه موقع کسی چیزی نگه 

میخوان شمارو زیر سلطه ی خودشون داشته باشن بااحترام برید بگید پدرجان من این خونه رو خریدم اگه نمیخری ...

چقدر خوب  راهنماییمیکنین

ممنون./.

قراره برم  صحبت کنیم/  دعا کنین

ممنون همسرم که همسرم شدی  
ای داد منم تو دوران عقد این مشکلو داشتم بااین تفاوت که میخواستیم اجاره کنیم یه جارو و پول رهنو پدرس ...

ما هم اجاره کردیم البته خانم

ممنون همسرم که همسرم شدی