2777
2789
عنوان

مگه میشه

36 بازدید | 8 پست

مامانم سر بابام انگار با من رقابت داره ...وقتی بابام میاد منو بغل میکنه اونم میاد ...وقتی ی کاری به من میگه خودش سریع میره انجام میده یا اعتراض میکنه که چرا بابام به اون نگفته و از این قبیل اتفاق ها مگه مامانا هم اونجوری میتونن باشن ..من 17 سالمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله چون مادرت در بچگی این توجه ندیده بعد از شوهرش انتظار داشته مثل بابا باشه که اونم نشده حالا اینجو ...

من کاری میتونم بکنم که این رفتارو بزاره کنار ....خیلی عذاب اوره حس میکنم میخواد بهم بفهمونه که باید از خونه بری

بله که میشه منم مادرم ولی جلوی بابای بچه بیشتر به بچه محبت میکنم نمیدونمم چرا

مامانم به من محبت نمیکنه که خودشو میاد میچسبونه به شوهرش انگار زن دوم شوهرشم بخدا پدرمه

من کاری میتونم بکنم که این رفتارو بزاره کنار ....خیلی عذاب اوره حس میکنم میخواد بهم بفهمونه که باید ...

باید پدرت به مادرت بیشتر توجه کنه و عشق بورزه بلکه یکم بهتر شه مادرت نتونسته یه زن بالغ و مستقل بشه خیلی اینجا نوشتن شوهرم به بچه ها توجه می کنه دعوا راه می اندازم نمی تونم تحمل کنم متاسفانه تو کشور ما نه آموزش هست نه حس اینکه اول خودم بزرگ بشم مستقل بشم بعد ازدواج کنم دنبال کمبودها در خونه شوهرت اما پیدا نمیشه

باید پدرت به مادرت بیشتر توجه کنه و عشق بورزه بلکه یکم بهتر شه مادرت نتونسته یه زن بالغ و مستقل بشه ...

اهان ..حالا چطور به پدرم بگم؟icon بابام انقدر به ما محبت و اینا کرده که من و خواهر برادرم توی این مورد کاملیم و کمبودی نداشتیم.. اما متاسفانه مادرم