2777
2789
عنوان

فکت ترسناک

142 بازدید | 18 پست

بیشتر پسرایی که نزدیک ۳۰ هستن یا یکم پایین تر و خونه و ماشین دارن در واقع ی موقعیت خوبی برای ازدواج دارن خودشون یا خانوادشون مخصوصا به این فکر میکنن که بچه بگیر خودت تربیتش کن منظورشونم ۱۹.۲۰ سالست ..

هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند

بله درسته

تورا نگاه میکنم که دیدنی ترین تویی، وازتوحرف میزنم که گفتنی ترین تویی، کاش به شهرخوب تومراهمیشه راه بود راه به رسیدنم همین پل نگاه بود مراببر به خواب خود که خسته ام ازهمه کس که خواب وبیداری من هردوشکنجه بود وبس..❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو ۲۳ سالگی با ۳۱ ساله ازدواج کردم!

خواهرم تو ۲۳ در حال آشنایی با یه ۳۴ ساله اس!

میدونم یه کم غیر منطقیه

ولی هردومون راضی هستیم... حداقل تا اینجا که شدت راضی هستیم

هردومون هم تو رشته های تاپ تحصیل کردیم و من شاغلم خواهرمم در آینده میشه

اینکه گناهان ما با گناهان بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونها بد.

19 بیست حالا بچه نیستا. از نظر عقلی چون مردا دیرتر عاقل میشن. همین احتلاف 10 سال برای جبران عقلشون خوبه.

البته در کل به آدمش بستگی داره

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

بله درسته

من اینو از دو نفر شنیدم ولی متوجه نشدم منظورشونو درواقع انقدر کیرینج شدم که اصن نپرسیدم ولی واقعا منظورشون چیه؟ خب سن ادم کمه اینجوری نیست که مثل بچه باشه یا اون بتونه بهش زور بگه منظورشون چیه؟

هیچ وقت زن ها را دست کم نگیرید🤚تنها موجوداتی👸 هستندکه بچه 🤱را تبدیل به مرد🤵و مرد🧔 را تبدیل به بچه 👶می کنند

حالا کاری ب فکت ندارم تا حدودی درسته ولی خودمونیم ها دخترا هم دیگ هر جور باشن عوض نمیشن

یعنی چی؟

همه اینطوری نیستن

برادر من ۳۸ سالگی ازدواج کرد همه چی داشت درآمدش هم خیلی خوبه

یکی از دوستاش بهش یک دختر ۲۰ ساله حدودا معرفی کرد گفت چخبره مگه میخوام بچه بزرگ کنم

زن الانش باهاش سه چهار سال اختلاف داره

من اینو از دو نفر شنیدم ولی متوجه نشدم منظورشونو درواقع انقدر کیرینج شدم که اصن نپرسیدم ولی واقعا من ...

به نظرم آدم تربیت نمیشه مخصوصا تو ۲۰ سالگی

مردی هم که بخواد زورگو باشه و عوضت کنه تو ۴۰ سالگی هم اینکارو می کنه☺️

نمونه اش تو نی نی سایت هست

اینکه گناهان ما با گناهان بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونها بد.

من فلک زده عاشق یکی شدم که همین به قول شما اگر باهم آشنا میشدیم باید منو بزرگ میکرد💔💔💔😂دل عقل سرش نمیشه ولی حداقل تونستم خودمو نگه دارم نرم بهش چیزی بگم خودمو خورد کنم

کسی چه میداند من چقدر تلاش کرده ام که روحم زیبا بماند وقتی جهان پر از رنج بود؟ زیرا در میان ویرانی و رنج، وظیفه ی انسان این است که قلبش را به زشتی نسپارد.

نه بابا بعضیا اینجوری ان که خیلی کمن، چندتا مورد تقریبا اینجوری دیدم با بزرگتر از خودشون حتی خانومی که جدا شده و بچه داره ازدواج کردن با بد و خوبش کاری ندارم ولی تفکرات خدارو شکر داره تغییر میکنه اما امیدوارم از اون ور بوم نیفتیم

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت