مهنا_ مدیر استارتر عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 150 عنوان خروپف 🥴 114 بازدید | 14 پست نمی دونم!چرا اینهایی که خروپف می کنند زودتر خوابشون میبره؟! 🤔 امروز | 16:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلآرام42 عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 494 😄😄😄 قلبم را به خدا می سپارم وقتی می دانم بدون حکمت او برگی از درخت نمی افتد💚
مهنا_ مدیر استارتر عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 150 واااای چقد حق گفتی 😭😭شوهر من سرش نمیره رو بالش خوابش میبره بعدم خروپف😭 اعصابشون راحته
عسلهستم عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 3825 واااای چقد حق گفتی 😭😭شوهر من سرش نمیره رو بالش خوابش میبره بعدم خروپف😭
دلآرام42 عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 494 الان شخص مورد نظرت کی؟ قلبم را به خدا می سپارم وقتی می دانم بدون حکمت او برگی از درخت نمی افتد💚
یک،دوست،قدیمی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 2790 اعصابشون راحته اسی میشه بی زحمت ی دونه تاپیک دارمبرام گزارش بزنی لطفانی نی یار برام حذف نمیکنهخیر ببینی درخواست دوستی ندید،متاهل هستم♥️💫 کاربر هبوط_۱۳ اگه باکاربری جدید برگشتی ،بهم درخواست بده. انشالله که سلامتی🤲
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41369 دقت نکرده بودم 😂ولی خوابشون هم عمیق نیست راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
مهنا_ مدیر استارتر عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 150 دقت نکرده بودم 😂ولی خوابشون هم عمیق نیست ولی عمیقه ها
مهنا_ مدیر استارتر عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 150 اسی میشه بی زحمت ی دونه تاپیک دارمبرام گزارش بزنی لطفانی نی یار برام حذف نمیکنهخیر ببینی زدم
جوان_مودب عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 5051 من اهل خرو پف نیستم ولی نمیدونم چرا سربازی بودم همش خرو و پف میکردم نگهبان تا صبح فکر کنم ۱۰ باری بیدارم میکرد میگفت کمتر خرو و پف کن😂
یک،دوست،قدیمی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 2790 زدم مرسی خواهریالهی به آرزوهات برسی خیلی زود😘🌹 درخواست دوستی ندید،متاهل هستم♥️💫 کاربر هبوط_۱۳ اگه باکاربری جدید برگشتی ،بهم درخواست بده. انشالله که سلامتی🤲
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41369 ولی عمیقه ها شوهرمن اینطوری نیست کافیه انگشتم بهش بخوره ازخواب بیدارمیشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤