2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم اگر کم تر مواد بریزی کمتر میشهقارچ کوچیک بخرپنیر پیتزا فله ای از پروتیین فروشی هالازانیا کوچکب ...

والله مرغ و برنج هم ششصد اینا میشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
کآش دقیق بگی تا منم درست کنم من آشپزیم ضعیفه کلی نمیتونم میشه مرحله مرحله کامل بنویسی ممنون

ببین شما چند تا دلت میخواد تخم مرغ بشکن در کاسه وعاشق قاشق ارد بریز (یعنی کم کم بریز )،بعد به شکل خمیر نرم مثل لاله ی گوش نرم باشه کمی استراحت بده ۱۰ دقیقه بعد. روی میز با وردنه نازک باز کن به شکل مستطیل در بیار البته نمک هم بریز به خمیر ،بعد در قابلمهای که از قبل نمک ریختی وابش جوش زده خمیرهای مستطیلی رو دونه دونه وکلا داخل اب جوش بریز اگه میخوای تمیز دربیاد سه تا سه تاداخل اب جوش بنداز زود بالای اب میاد ومیپزه بردار داخل طرفی بریز بعدی رو بریز داخل اب جوش یا کلا همشوهمون اول بنداز فرقی نمی کنه بعدا از صافی رد کن مثل ماکارونی که به هم نچسبن بعدا سس بشامل درست کن خواستی چرخ کرده خواستی مرع رو تفت بده رب و خواستی

بالای یک تومن؟؟؟

سلام گلم اول پیاز نگینی ریز کن قشنگ تفت بده طلایی کمرنگ شد گوشت چرخ کرده بزن بعد ادویه بزن بعد جدا قارچتو قشنگ سرخ کن بعد آرد تفت بده کره بزن شیر بزن خپب هم بزن گلوله نشه اسمش سس بشامل هست میتونی خامه ام بزنی توش ولی نزنی بهتره بیس بشامل کره شیر و آرد و نمکه راز خوشمزگی لازانیا فلفل سباه و آویشنه بعد سعی کن لازانیا پیش,پخت بخر طبق روش بزار تو ابجوش در بیار یه لایه لازانیا بزار روش از مواد گوش چرخکرده و قارچ بریز البته سلیقس بعضی مرغ میزنن به روش بشامل بزن باز لازانیا بزار روش این سری بشامل بمال روش پنیر بزن همینجور تکرار کن تا اخر رو لایه اخر فقط بشامل و پنیر فراوون بزن بعد بزار فر یا ماکروفر یا حتی رو گاز فقط,رو گاز روش طلایی و برشته نمیشه نکته مهم موادتو با روغن کم سرخ کن چون خیلی,چرب میشه

مرسیی گلم اندازه اشونم میگی بی زحمت

چشمی میزنم ولی پر پنیر عالیه راستی ببخش اشتباه تایپی زیاده عینک نزدم جدیدا نزدیک و درست نمیبینم بعضیا مرغ میزنن بعضیا سویا فقط اگر سویا زدی سعی کن خیس کنی ابش و بگیری چرخش کنی سویاتو میتونی با گوشتکوب بکوبی پودر شد بشوری