nazaninnn_n مدیر عضویت: 1405/03/23 تعداد پست: 4 عنوان کمکم کنید😭 | مشاهده متن کامل بحث + 55 بازدید | 17 پست چطور مامانمو راضی کنم بزاره با حجاب بشم؟ دیروز | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیندرلا8080 عضویت: 1404/06/01 تعداد پست: 1966 من ی مشکل بزرگی تو زندگیم داشتم نذر کردم.و خواب امام زمان رو دیدم بارها ک از وضعیتم حجابم ناراحت بود ... چقدر قشنگ من بد حجاب نبودم مانتویی ام بخاطره همسرم چادری شدم هم راضیم هم ی وقتایی ناراضی با خودم میگم خیلی لباس هارو نمیشه پوشید حس میکنم با چادر سنم بالا تر میره
mahakiiii عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 6550 چقدر قشنگ من بد حجاب نبودم مانتویی ام بخاطره همسرم چادری شدم هم راضیم هم ی وقتایی ناراضی با خودم میگ ... میتونی کللللللی لباس قشنگ ست کنی زیر چادر بپوشی از شومیز و دامن تا عبا تا مانتوهای عروسکیجوری زیر چادر لباس بپوش ک اون حس تازگی و تمیزی و شیکی همیشه همراهت باشه و از خودت و حجابت زده نشی.اسلام دین زیبایی هاست
سیندرلا8080 عضویت: 1404/06/01 تعداد پست: 1966 میتونی کللللللی لباس قشنگ ست کنی زیر چادر بپوشی از شومیز و دامن تا عبا تا مانتوهای عروسکیجوری زیر چا ... مرسی عزیزم امتحان میکنم