2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان به عنوان کسی که سرطان سینه داشته و باید دوره ی درمانش رو طی کنه خیلی خیلی زیاد از بابت جلسه ی اول شیمی درمانی نگران بودم ، دائما مطالب رو میخوندم ، اینستا رو زیر و رو میکردم و واقعا وحشت میکردم چون نمی دونستم چه چیزی در انتظار من هست . اما جلسه ی اول که گذشت واقعا متوجه شدم که همانطور که دکترم میگفت نباید خودم رو با دیگران مقایسه کنم . اول اینکه دوز داروها برای هر فرد متفاوت هست ، دوم مقاومت بدنها با هم فرق داره ، سوم روحیه ی افراد و نحوه ی برخوردشون با بیماری ها فرق میکنه ، چهارم مراقبتهای بعد از شیمی درمانی خیلی خیلی مهم هستن

برای جلوگیری از تهوع به هیچ وجه هنگام دریافت دارو تا یکی دو ساعت بعد چیزی نخورید ، با وعده های کم حجم شروع کنید ، برای جلوگیری از زخم دهان مسواک نرم بعد از هر دفعه که غذا خوردید رو پشت گوش نندازید و دهان و گلو رو با آب تسویه شده مرتب شستشو بدید ، نکته ی مهم اینه که درسته دارو گرفتید ولی نیازی نیست که به لحاظ روحی خیلی بهش فکر کنید بهتر هست تمام توانتون جمع کنید و به دنبال راههایی باشید که عوارض دارویی رو کمتر و کمتر کنه.

تا سه روز لبنیات رو بگذارید کنار چون عارضه ی یبوست رو تشدید میکنه ، تا میتونید آب هم دمای محیط میل کنید ، چای سبز روزی یک فنجان خیلی خوبه که با کمی عسل طعم دار شده باشه ، گل محمدی کمی داخل آب جوش ، و خاکشیر که با آب ولرم ترکیب بشه اینها همه به تحرک روده کمک میکنه ، از پیاده روی هم غافل نشید . تنها کسی که میتونه کمک کنه تا با عوارض این داروی شیطون کنار بیاید فقط و فقط خودتون و انرژی درونتون هست .

برای خوردن خیلی عجله نکنید تا چند روز اول فقط تلاش برای کنار اومدن و به حداقل رسوندن عوارض داروها ، بعد از یک هفته حالا تغذیه ی مناسب و هدفمند برای تقویت بدن برای مواجه شدن با دوره های بعدی