2777
2789
عنوان

عکس عقدم

690 بازدید | 35 پست

بچه ها من تو کلیپ عقدم خیلی بد شدم انگار عقب ماندگی دارم اینقدر گریه کردم که چشام درده از فشار عصبی کتفم تیر میکشه

میدونم شلوغش کردم ولی کلیپ عقدم برام مهم بود فکر نمیکردم ایقدر زشت میوفتم دلم میخواد برا یکی که واقعا صادقه بفرستم عیب و ایراداش رو بهم بگه شاید عکاس تونست برام درستش کنه هر کی دوست داره بگه بهش درخواست بدم تو روبیکا بفرستم

اگه میخواین الکی بگین خوشگل شدی و...لطفاً نگین

بفرست چون منم همین حس به کلیپ عروسیم دارم😐😂دوروزه اومده نشون کسی ندادم

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من خیلی آدم رکیم عین این نینی سایتی ها الکی نمیگم خوشگل به معمولی . بزار همینجا لایک کن

منم رک خرفهام رو میزنم تو نی نی سایت میگن تو حسودی

میگم خوب مسلمون طرف قشنگ نیست چرا دروغ بهش میگید

خدایا♥خودت عاقبت به خیرمون کن همون جوری که خودت دوست داری فقط تو راضی باشی🌹🥰

منم رک خرفهام رو میزنم تو نی نی سایت میگن تو حسودیمیگم خوب مسلمون طرف قشنگ نیست چرا دروغ بهش میگید

همین فوق معمولی میگن خوشکل ببین بنظرم الکی میگن که طرف فک کنه زیباست کاری نکنه مثلا زیباتر شه یا اعتماد بنفس کاذب میدن

Hospitality field🌱I'm learning english

منم رک خرفهام رو میزنم تو نی نی سایت میگن تو حسودیمیگم خوب مسلمون طرف قشنگ نیست چرا دروغ بهش میگید

من عکس بدم خداییش میگی

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .