2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فراموشش کرده بودم. الان پیشنهاد همکاری داده. اهمیت نمیدم بهش. باهام بد رفتار کرد قبلا

واسه منم اتفاق افتاده.. وقتی خواستم باهاش باشم که دیر شده بود. با فهمیده بودم عاشق شدنو.. دیگه هیچ وقت از ذهنت بیرون نمیره اگه ردش کنی. منم نمیگم قبولش کن.. دیگه اینجا به خودمم نمیتونم کمک کنم

بعد از هزارو یک شب افسانه ای وای..

فراموشش کرده بودم. الان پیشنهاد همکاری داده. اهمیت نمیدم بهش. باهام بد رفتار کرد قبلا

باهات بد رفتار کرده. واقعا اهمیت نمیدی. پس این چیه..

دلت یه چیز میگه عقل از اون در میره

باهات بد رفتار کرده. واقعا اهمیت نمیدی. پس این چیه..دلت یه چیز میگه عقل از اون در میره

میدونید بهم گفت قدر دوس داشتن تو ندونستم. الآنم دارم از خودم محافظت میکنم با اینکه میدونم پشیمونم اما لجباز و مغرور

میدونید بهم گفت قدر دوس داشتن تو ندونستم. الآنم دارم از خودم محافظت میکنم با اینکه میدونم پشیمونم ام ...

از من میخای یه فرصت بهش بده. و اگه میدونی هنوز همون آدمه یعنی اذیتت میکنه یا رفتار بد. دیگه سمتش نرو.. وقتی تورو از دست داده قدرتو دونسته. موفق باشی

میدونید بهم گفت قدر دوس داشتن تو ندونستم. الآنم دارم از خودم محافظت میکنم با اینکه میدونم پشیمونم ام ...

محافظت میشه بیشتر بگی.. یعنی تلاش میکنه بعد تو عاشق نشه. ازدواج

محافظت میشه بیشتر بگی.. یعنی تلاش میکنه بعد تو عاشق نشه. ازدواج

محافظت منظورم اینه یاد کاراش می افتم نگرانی دارم اگه بهش فرصت بدم دوباره همون الگوی رفتاری تکرار بشه و مجددا آسیب ببینم. برای همین سعی میکنم سرد باشم واقعا اگه منو بخواد تغییر اساسی بکنه نه فقط دوس داشتن.