2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فراموشش کرده بودم. الان پیشنهاد همکاری داده. اهمیت نمیدم بهش. باهام بد رفتار کرد قبلا

واسه منم اتفاق افتاده.. وقتی خواستم باهاش باشم که دیر شده بود. با فهمیده بودم عاشق شدنو.. دیگه هیچ وقت از ذهنت بیرون نمیره اگه ردش کنی. منم نمیگم قبولش کن.. دیگه اینجا به خودمم نمیتونم کمک کنم

بعد از هزارو یک شب افسانه ای وای..

فراموشش کرده بودم. الان پیشنهاد همکاری داده. اهمیت نمیدم بهش. باهام بد رفتار کرد قبلا

باهات بد رفتار کرده. واقعا اهمیت نمیدی. پس این چیه..

دلت یه چیز میگه عقل از اون در میره

باهات بد رفتار کرده. واقعا اهمیت نمیدی. پس این چیه..دلت یه چیز میگه عقل از اون در میره

میدونید بهم گفت قدر دوس داشتن تو ندونستم. الآنم دارم از خودم محافظت میکنم با اینکه میدونم پشیمونم اما لجباز و مغرور

میدونید بهم گفت قدر دوس داشتن تو ندونستم. الآنم دارم از خودم محافظت میکنم با اینکه میدونم پشیمونم ام ...

از من میخای یه فرصت بهش بده. و اگه میدونی هنوز همون آدمه یعنی اذیتت میکنه یا رفتار بد. دیگه سمتش نرو.. وقتی تورو از دست داده قدرتو دونسته. موفق باشی

میدونید بهم گفت قدر دوس داشتن تو ندونستم. الآنم دارم از خودم محافظت میکنم با اینکه میدونم پشیمونم ام ...

محافظت میشه بیشتر بگی.. یعنی تلاش میکنه بعد تو عاشق نشه. ازدواج

محافظت میشه بیشتر بگی.. یعنی تلاش میکنه بعد تو عاشق نشه. ازدواج

محافظت منظورم اینه یاد کاراش می افتم نگرانی دارم اگه بهش فرصت بدم دوباره همون الگوی رفتاری تکرار بشه و مجددا آسیب ببینم. برای همین سعی میکنم سرد باشم واقعا اگه منو بخواد تغییر اساسی بکنه نه فقط دوس داشتن.