2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

@niniyar

نینی یار. من تازه عضو شدم. چرا هر تایپیکی میخوام منتشر کنم میگه به زودی منتشر خواهد شد!

این کاربری پروندهی انتقام من خواهد بود تا وقتی عزت سقفم به عزت کف تبدیل شد نگاهش بنمایم. شاید جهنمی باشم! اما نه به عنوان متهم یا مجرم. بلکه به عنوان جلاد و مامور عذاب در جهنم✨️🐈⬛

همهی تایپیک ها رو یک جا حذف نمیکنه.

باید روز های زوج روزی یک بار پیام بدی پاک کنه. طی یک روز یک تایپیک پاک میشه

این کاربری پروندهی انتقام من خواهد بود تا وقتی عزت سقفم به عزت کف تبدیل شد نگاهش بنمایم. شاید جهنمی باشم! اما نه به عنوان متهم یا مجرم. بلکه به عنوان جلاد و مامور عذاب در جهنم✨️🐈⬛

@niniyar نینی یار. من تازه عضو شدم. چرا هر تایپیکی میخوام منتشر کنم میگه به زودی منتشر خواهد شد!

تایپیک ❌. تاپیک ✅

چون تازه واردی. تا حدودا یکماه تنام پست و تاپیکات بعد از تایید نشون داده میشه

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
تایپیک ❌. تاپیک ✅چون تازه واردی. تا حدودا یکماه تنام پست و تاپیکات بعد از تایید نشون داده میشه

اشتباه تایپی شده

استارتر ، فقط میتونی درخواست تعلیق بدی. تمام پست و تاپیکات با نام کاربریت باقی میمونه. فقط خودت دیگه نمیتونی تاپیک بزنی و پست بذاری

و همیشه حامی من
نیکولی خب من میخام تاپیکام همش پلک شهوقتی یکی میاد تو نام کاربریم بزنه دسترسی به اطلاعات این کاربر ا ...

نمیشه متاسفانه جانم. اون مال قدیم بود. قانون سایت عوض شده . فقط میتونی دونه دونه تاپیکاتو بفرستی برات پاک کنن

و همیشه حامی من
نیکولی خب من میخام تاپیکام همش پلک شهوقتی یکی میاد تو نام کاربریم بزنه دسترسی به اطلاعات این کاربر ا ...

سلام

از ۲۹ آذر ۱۴۰۲ روش تعلیق رو کلا عوضش کردن.

الان بعد از تعلیقتون همه تاپیک های شما رو می بینن.

خودتون قبل از رفتن باید پاک کنین.

@ازسارابپرس (کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم)

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

دهکده کرومی ملودیبگو تاپیکامم همشو پاک کنه

این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-تاپیک

روزهای زوج غیرتعطیل

ساعت ها:

⬅️ ۱۰:۳۰ تا ۱۲

⬅️ ۱۴ تا ۱۵

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

@baghali1400

اگر بعد از تعلیق خواستین برگردین قسمت ارتباط با ما پایین صفحه پیام بذارین.

پشتیبانی ⬅️ درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

https://www.ninisite.com/contactus

شماره موبایل یا ایمیلی که باهاش ثبت نام کرده بودین رو بدین