2777
2789

سلام گل مبارکه

تا یک سالگی بهش بده بعدشم شیرخشک بده

خودت خیلی تقویت کن،بارداری و شیردهی و دوباره بارداری خیلی ضعیفت میکنه

من پسرم ۴ سالشه شوهرم حرف از بچه ی دوم میزنه میترسم واقعا

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام گل مبارکهتا یک سالگی بهش بده بعدشم شیرخشک بدهخودت خیلی تقویت کن،بارداری و شیردهی و دوباره باردا ...

ممنون بابت تبریک و پاسخگوییتون🙏

بنظر شما باید پیش مشاور تغذیه ببرم بچهمو برای اینکه نوع شیرخشکو تعیین کنه؟

خیلی سخته

واییی نگید😆😂

تجربهشو دارید؟

پسرم خیلی آرومه،ولی میدونم ک راه سختی در پیش دارم

مامانمم پیشم نیست🥲

ولی خدارو دارم،نمیخوام خودمو ببازم

ممنون بابت تبریک و پاسخگوییتون🙏بنظر شما باید پیش مشاور تغذیه ببرم بچهمو برای اینکه نوع شیرخشکو تعیی ...

اره پیش متخصص اطفال ببری بهتره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بستگی داره به بدنت قطعا کمبود آهن و اینا داری ویتامین بخور پیگیر ویتامین هات باش

اونارو کلا قطع نکردم از بعداز بارداریم

آهن هرشب میخورم،اسید فولیکم از وقتی فهمیدم باردارم دارم میخورم

فامیل شوهرم

دقیقا پسر. بزرگش ۸ ماهه بوده باردار شد سر پسر کوچیکه اش

دومی زایمان سخت تری داشت

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

فامیل شوهرم دقیقا پسر. بزرگش ۸ ماهه بوده باردار شد سر پسر کوچیکه اشدومی زایمان سخت تری داشت

قطعا همه مثل هم نیستن

برای من اینقد حرفای مخصوصا دکترا برعکس از آب درومده

تاحالا هرچیزی رو ک قطعی بهم گفتن خدا ی جور دیگه پیش برده واسم

کلا زایمان اگه سزارین باشه اولی از بقیه راحت تره و البته خیلی عوامل دیگه ای هم دخیل اند توی راحتی زایمان و دوران بارداری