2777
2789
عنوان

ماه عسل

338 بازدید | 17 پست

بچه ها شما موافق جمع آوري ديه جرائم غير عمد از طريق كمك هاي مردم هستين يا نه ميشه دليلش رو هم اعلام كنيد ممنون (ميخوام بدونم تا چه حد مردم موافق اين عمل هستن و تا چه حد مخالف)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله موافقم

همونطور که میدونیم پولی ک دست دولته بیت الماله پس بنابراین دولت نمیتونه با بیت المال زندانی آزاد کنه،حالا ب اختلاس و اینا کاری ندارم...

هرکسی بااینکار ثواب میخره برای خودش

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

من موافقم.دولتمون کمک نمبکنه یعنی نباید حودمونم به فکر خودمون باشیم😔

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

متاسفانه خودمون باید هوای همو داشته باشیم دیگه

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

دولتمون که خیلی خیلی بی خیاله خودمون حداقل دست همو بگیریم 

من موافقم

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

اگه دولت از بیت المال بودجه بذاره برای اینکار همه اعتراض میکنن و هیچ کس راضی نیس. 

پس اینجوری بهتره هر کی دلش میخواد خودش کمک میکنه

دختر شهریوری من😍جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو😘😍

صددرصد موافقم.

تو نیکی میکنو در دجله انداز

که ایزد در بیابانت دهد باز

یه انسان برای کمک به به یه انسان دیگه منتظر نمیشینه ببینه چرا این و اون کمک نمیکنن خودش دست بکار میشه بنظرم

من میخوره به دیوار سرم ...هی میگیره به سیگار پرم💔

موافقم کاری به دولت و غیر دولت ندارم ولی تو همه کشور ها زندانی های غیر عمد هست و دولت هزینه آزادی میلیون ها زندانی رو نداره 

ولی به نظرم خیلی چیزا از خودمون شروع میشه 

ولی میتونیم خودمون با همون مقدار پول حتی کم کمک کنیم و تو ماه عسل هم اجباری نیست اگر کسی دوست داره میتونه کمک کنه و کسی دوست نداره کمک نکنه😊

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت