همه چیزش خوبه به دلمه ولی یه مشکلی که هست اینه که خانواده ش خیلی بداخلاق و خودشیفته و خاله زنکن خیلی هم پرجمعیتن جوری که به خاطر اخلاقیاتشون من اصلا دلم نمیخواد باهاشون معاشرت کنم پدرش فوت کرده مادرشم زمین گیرشده دکترا جوابش کردن پدرو مادرش بد نبودن ولی خواهر برادراشو خوشم نمیاد ولی میگم با فوت مامانش قرار نیست زیاد باهاشون معاشرت کنیم فکرم درسته؟یا مشکل ساز میشن؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🦋کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.
بستگی به پسره داره ، بنظرم باهاش صحبت کن بعضی ها وابسته به خواهر برادر هستن بعضی هام اهل رفت و آمد نیستن من خودم اکثر ارتباطم با خانواده خودم و شوهرم تلفنی تا حضوری