2777
2789
بخدا حالم داره بهم میخوره از حرفاشداره بهم میگه اون موقع بچه بودمنمیفهمیدمعقلم نمیرسیدابولفضل گولم ز ...

بگو 6 سال گذشته منم بزرگ شدم ...دلمم بزرگ شده دیگه هر کسیو قبول نمیکنه ...

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

بگو 6 سال گذشته منم بزرگ شدم ...دلمم بزرگ شده دیگه هر کسیو قبول نمیکنه ...

تازه دیگ دستخورده شده این دختر

اون ابولفضل عوضی

هرکاری میشد باهاش کرد

الان حالا برگشته بامن😏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تازه دیگ دستخورده شده این دختراون ابولفضل عوضی هرکاری میشد باهاش کردالان حالا برگشته بامن😏

امیدوارم حالا اینطور نبوده باشه ...ولی یه نه قطعی بگو و بزار دیگه امیدی نداشته باشه بهت

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

نه من خودم شاهدش بودمبا ابولفضل رابطه ج داشت

ای بابا ...پس دیگه اینارو بهش بگو ...بگو به این دلایل نیستم

ای بابا ...پس دیگه اینارو بهش بگو ...بگو به این دلایل نیستم

یچیزی خیلی برام جالبه

که بعضی ادما فک میکنن

با اصرار نظر طرف مقابل عوض میشه

ولی نمیدونه فقد دارم عصبی تر و سگ تر

میشم

ولی نمیخام فک کنه چون رابطه داشته

و دستخورده شده نمیخامش

میخام یجوری برداشت کنه

که کلن از خودش خوشم نمیاد

یچیزی خیلی برام جالبهکه بعضی ادما فک میکنن با اصرار نظر طرف مقابل عوض میشهولی نمیدونه فقد دارم عصبی ...

بهش بگو گذشته بین ما تموم شده و تصمیمم قطعیه که دیگه بهش برنگردم ..بگو الان تو مسیر جدیدی از زندگیممو و نمیخوام اون موضوع دوباره باز شه

بهش بگو گذشته بین ما تموم شده و تصمیمم قطعیه که دیگه بهش برنگردم ..بگو الان تو مسیر جدیدی از زندگیمم ...

اه

یه کرمی توم بوجود اومده نمیخام بلاکش کنم

یه حرفی میخام بهش بزنم

خودش بره

هنوز داره اصرار میکنه

اه یه کرمی توم بوجود اومده نمیخام بلاکش کنمیه حرفی میخام بهش بزنمخودش برههنوز داره اصرار میکنه

خودم انقدر آدم مغروری هستم ..که درک نمیکنم دختری رو که اینطوری اصرار به موندن میکنه

خودم انقدر آدم مغروری هستم ..که درک نمیکنم دختری رو که اینطوری اصرار به موندن میکنه

یه سوال

چی میشه ک دختر انقد اصرار میکنه به

پسر

با وجود اینکه چیزی ازم کم نداره اونم

خشگلم هست تا حدود زیادی

یه سوال چی میشه ک دختر انقد اصرار میکنه به پسر با وجود اینکه چیزی ازم کم نداره اونمخشگلم هست تا حدود ...

یا دوسِت داره یا از بی کسی پناه آورده ...