2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 17 پست
من و همسرم هم از لحاظ عقاید مذهبی و سیاسی کاملا مخالف هم هستیمولی چون تو سن 34-35 ازدواج کردیم از لح ...

من با نماز نخوندن و طرز فکر و ایناش مشکلی ندارم

میترسم فقط خانواده ها باهم کنار نیان یا ممکنه نظرش بعداً عوض بشه یه دختر روشن فکرو بپسنده که مثل خودش باشه

بعداً با مدلی که من هستم حال نکنه به جدایی ختم شه

هر تیره شبی را سحری است؛✨

سلام عزیزمحتما حتما حتما مشاوره پیش از ازدواج بریدچیزهای به ظاهر کوچک بعد ازدواج تبدیل به مشکلات بزر ...

ممنونم

حتما پیش یه مشاور میرم راجب این موضوع

هر تیره شبی را سحری است؛✨

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من با نماز نخوندن و طرز فکر و ایناش مشکلی ندارم میترسم فقط خانواده ها باهم کنار نیان یا ممکنه نظرش ...

خب اگه اینطوره چرا از الان جذبت شده؟؟؟

اگه تمنایلش به سمت اون دخترا باشه چرا با شما تو رابطه هست

قطعا جذابیت هایی دارین شما که مورد پسندش بودین

من تحصیلاتم بالا بود، شاغل بودم، وضع مالی بدی هم نداشتم و محل کار خیلی مهربان و مورد توجه همکارانم بودم همینا باعث شد به پشم همسرم بیام

اونم خیلی مهربون بود تحصیلکرده بود خوش سیما بود و جذبه مردونه داشت باعث شد به چشمم بیاد

نهایت ما تو مسائل سیاسی باهم کنتاکت پیدا می کنیم اونم با مسخره بازی تمومش میکنیم

خانواده ها هم یه عید همدیگه رو می بینن اونم به دید و بازدید میگذره

نمیدونم تو تربیت بچه به مشکل بر بخوریم یا نه؟!!

مثلا من دوست داشتم پیاده روی اربعین برم همسرم کاملا مخالف بود

ولی دید خیلی علاقه دارم گفت با بابات برو ولی با پرواز

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم