2777
2789
عنوان

نامزدم

208 بازدید | 17 پست

خیلی دوسش دارم واقعا عاشقشم و اولین کسی هست که وارد زندگیم شد همه چیز بینمون جدی تر شده خانوادم مخصوصا مامانم هم دوسش داره نامزدمو پسر کاری و خوبیه درآمدش هم خوبه اخلاقش عالیه اما توی دوران آشنایی قبل نامزدی از لحاظ روحی روانی خیلی اذیت شدم از دستش و حس میکنم ازدواج کنیم به مشکل میخوریم قبلا فقط دوست داشتم زود تر ازدواج کنیم بریم سر خونه زندگیمون اما الان یه حس پشیمونی دارم حس میکنم پشیمون شدم درسته عاشقشم اما این حسو دارم کنارش اذیت میشم در آینده

شما نظرتون چیه چیکار کنم به نظرتون؟

هر تیره شبی را سحری است؛✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار میکنه مگه

از لحاظ طرز فکری شبیه به هم نیستیم

اون خیلی آدم روشن فکریه من خیلی آدم مذهبی

مثلا اون با جنس مخالف خودش با توجه به خانواده ای که توش بزرگ شده خیلی راحت برخورد میکنه ولی من نه خیلی حد و حدود دارم و سرسنگینم اصلا از لحاظ اعتقادی شبیه به هم نیستیم ولی اینطوریم نیستیم که به عقاید هم بی احترامی کنیم

حس میکنم به مشکل میخوریم در آینده

نمیخوام رابطتتون بهم بخوره. ولی مشاوره برین. مشکل ساده ای نیس که بگیم حل میشه. چون احتمالا خانواده تو مذهبین خانواده اون روشنفکر. ممکنه رفتارها موجب سوتفاهم جدی بشه

شک نکن که به مشکل میخوردید .الان چیزی نمیگی بری زیر به سقف همون تفاوت فکری و فرهنگی قشنگگگگ میاد جلو چشم

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

خیلی فکر کن و اونو در موقعیت هایی قرار بده که در ارتباط با نامحرم باشه ببین چقد حد و مرز داره و واکنشش را ببین و ببین که ایا میتونی تحمل کنی ... ایا بعدا تورو با دخترای هزار رنگ مقایسه نمیکنه ب خاطر حجابت یا خیلی چیزای دیگه

من و همسرم هم از لحاظ عقاید مذهبی و سیاسی کاملا مخالف هم هستیم

ولی چون تو سن 34-35 ازدواج کردیم از لحاظ فکری به اون حدی رسیده بودیم همو همونطوری که هستیم بپذیریم

همسرم نماز نمیخونه یا روزه نمیگیره ولی ماه رمضون برای من سحری و افطاری اماده میکنه

از لحاظ سیاسی که کاملا روبروی هم هستیم من یه ادم کاملا ولایی و اون یه ادم کاملا لیبرال

من جلوی شبکه خبر اون جلوی بی بی سی فارسی

و خانواده ها هم همینطورن

ولی هیچ وقت به مشکل نخوردیم چون همو همونجوری که بودیم پذیرفتیم و سعی میکنیم بحث و جدل نکنیم عیسی به دین خود موسی به دین خود

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

شک نکن که به مشکل میخوردید .الان چیزی نمیگی بری زیر به سقف همون تفاوت فکری و فرهنگی قشنگگگگ میاد جلو ...

چند بار مثلا بهم گفته همونطوری میشم که تو میخای اما ما کسیو نمیتونیم تغییر بدیم یا عوض کنیم نه اون میتونه عوض شه نه من

خیلی فکر کن و اونو در موقعیت هایی قرار بده که در ارتباط با نامحرم باشه ببین چقد حد و مرز داره و واکن ...

من چادری نیستم اما پوششم خوبه

اصلا با پوشش من مشکلی نداره اتفاقا بیشتر پوشیده بودنمو تو محیط بیرون می پسنده

چند بار مثلا بهم گفته همونطوری میشم که تو میخای اما ما کسیو نمیتونیم تغییر بدیم یا عوض کنیم نه اون م ...

بعله دقیقا نمیشه .هر کسی کو دور ماند از اصل خویشششش باز جوید روزگار وصل خویش .طرف یه عمر مجردی با یه طرز فکر و یه شیوه ی تربیتی بزرگ شده یه اسم تو شناسنامه و یه خونه ی مشترک باعث نمیشه تغییر کنه

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

سلام عزیزم

حتما حتما حتما مشاوره پیش از ازدواج برید

چیزهای به ظاهر کوچک بعد ازدواج تبدیل به مشکلات بزرگ میشن. اینکه میگی از نظر روحی روانی از دستش اذیت شدی یه زنگ خطره برای خودم پیش اومد جدی نگرفتم و ضربه خوردم (میتونی یک بار تنهابه روانشناس مراجعه کنی و از کارهایی که نامزدت میکنه و اذیت میشی بهش بگی تا وقتی که دونفره رفتید روانشناس با توجه به تشخیصش تست های مربوط رو بگیره)

اختلاف عقاید خیلی مهمه الان تو اوج عشق به نظر مهم نمیاد تو زندگی خودشو تازه نشون میده.

از نگرانیت مشخصه دختر عاقلی هستی عزیزم

انشالله بهترین تصمیم رو بگیری.