2777
2789
عنوان

بفرمایید 🤤

43 بازدید | 0 پست

حپارت💚 🐛

سپهر یکم از بطری آب خورد و گفت : پاشو بریم سمت ماشین / بزار بستنیمو بخورم / کلافه نگاهشو ازم گرفت که با یه دختره چشمشون بهم افتاد انگار هردو تعجب کردن

دختره با خوشحالی اومد طرفمون و گفت : به به آقای دکتر بد اخلاققق چطوریننن/ سپهر خندید و گفت : سلام خانم دکتر ممنون شما خوبین / به لطف سخت گیریای شما بله / بعد جفتشون خندیدن منم با تعجب نگاشون میکردم که دختره چشمش به من افتاد

سوالی نگاه سپهر کرد که سپهر هول شد و گفت : بهار همسرم هستن/ دختره دهنش باز مونده بود لبخندی زد و گفت خوشبختم عزیزم / منم همون طور بستنی دستم بود با چهره تعجب زده گفتم : ممنون منم / دختره لبخند ی رو لبش اومد با دیدنم و رو به سپهر آروم گفت : میترا میفهمه؟/ با شنیدن حرفش سرمو پایین انداختم که سپهر گفت : فضولی ممنوع ببینم تو مگه فردا آزمون نداری اینجا چکار میکنی / دکتر رر دارم میرم بیمارستان. بخدا این روزا یه روز آروم ندارم / خب برو به کارات برس / همیشه گند اخلاقی / باشه بزار استاد یوسفی رو ببینم / نه دکتر غلط کردم / جفتشون خندیدند و دختره بعد خدافظی رفت

سپهرم رو بهم گفت : پاشو بریم / از رو صندلی پاشدم و سمت ماشین رفتیم

مستقیم رفت سمت خونه

ماما کوچولو 👶🏻 💕، اینکه رمانی که مینویسم اسیده به روم نیارین دلم اون شبا و اون رمانای سم قدیم رو میخواد 🦦 🦦 سم ترین سایتی که میتونید پيدا کنيد اینجاست هرکی پشت اکانت لم داده و فاز برداشته تا بگی پسره از من خوشش اومده داره واسم جون میده میگن عاشقت نیست ولش کن داره باهات بازی میکنه تا بگی شوهرم با گوشی رفت گلاب به روتون تو دست شویی میگن داره خیانت میکنه مطمعن باش بچه نداری جدا شو. بگی دارم درس میخونم میگن با درس به هیچی نمیرسی کی با درس به جایی رسیده برو هنری پيدا کن ادامش بده، بگی دارم کلاس نقاشی طراحی میرم میگن پول توش نیست همه بیکارن برو یه کار دیگه بکن. بگی 22 سالمه عاشق شدم میگن سنت کمه هورمونات ریخته بهم نه داداش باید عشق رو تو 40 سالگی تجربه کنی 💩 بگی دلم میخواد ازدواج کنم میگن نه ازدواج خوب نیست تا 50 سالگی مجرد بمون با عرض احترام شاید کسی دلش ازدواج و خانواده بخواد باید تا 50 سالگی صبر کنه؟ 🦦 بگی جدا شدم میگن آفرین بهترین کار کردی بعد از اونور به خانم های مطلقه چقد حسادت میکنن و توهین میکنن 🚶 هیچ وقت خوشم نمیومد از کلمه نر استفاده کنم اما متاسفانه نر های اینجا دیگه کلا تعطیلن سگ بهشون پا نمیده میان اینجا لا به لای سایت زنونه هر نری درخواست دوستی بده به معنی اینه ننش خرابه) شاهکاره این سایت 90 درصد آدمای اینجا با آدمای تحصیل کرده که خصومت شخصی دارین 🦦 با کادر درمانم که کلا خصومت دارین🦥 فقط شماها خوبید تمام. ( ماما هم نیستم در آرزوی مامایی به سر میبرم که امسال میرسم بهش).