2777
2789
عنوان

ریزش مو🥲

61 بازدید | 9 پست

دوستان من ریزش مو شدید دادم از دوران راهنماییمم یادمه فرق وسط موهام کلا معلوم بود الان بيشتر شده ۲۳ سالمه تنبلی تخمدان هم دارم

فکرم انقد درگیره ماهانه نمیدونم چیکارکنم چ مکملی بخورم یا چ تونیکی بزنم ب موهام

اخه تنبلی تخمدان درمان قطعی نداره من ۶ ماه پیش بهترین دکتر تهران رفتم قرص خوردم بعدش گف قطع کن ولی خوب نشدم ک

تازه قرص هم میخوردم ریزش و داشتم بازم

شایدم از استرس زیاد موهام میریزه چون استرسیم کلا

شما مکمل و شامپو یا چیزایی میشناسین ک حداقل کمتر کنه ریزش و قطع کنه؟

قرص سیپروترون کامپاند اسپری جوشونده رزماری و میخک مکمل مو

قرص و دیگ نمیتونم بخورم قبلا خوردم و هورمونام کلا بهم میریزه بدتر رو ریزش موهامو جوابگو نی

کدوم مکمل بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا مشکل شمارو دارم

بنده تنبلی تخمدان دارم که بخاطر ریزش موی شدید به دکتر پوست و مو مراجعه کردم برام ازمایش نوشت و با دیدن ازمایش گفت ریزش موهام اندروژن هست و توصیه کرد برم پیش دکتر غدد

الان ۲ سالو چند ماهه قرص سیپروترون کامپاند و اسپیرونولاکتون ۱۰۰ میخورم هم جوشام رفت هم ریزش موهام قطع شد البته این اواخر نامنظم میخورم یا چند روز نمیخورم کمی ریزش دارم اما مرتب خوردنی ندارم شاید چند تار مو جزئی بریزه

ناگفته نمونه که ۶ الی ۱۲ ماه طول میکشه که ریزش رو کامل قطع کنه بر من بعد ۶ ماه کم کم کمتر شد ریزشم

منم دقیقا مشکل شمارو دارمبنده تنبلی تخمدان دارم که بخاطر ریزش موی شدید به دکتر پوست و مو مراجعه کردم ...

اخه این قرصا واسم عوارض خیلی داشت خب چ فایده وقتی قطع کنیم باز برمیگرده

منم دقیقا مشکل شمارو دارمبنده تنبلی تخمدان دارم که بخاطر ریزش موی شدید به دکتر پوست و مو مراجعه کردم ...

من عصبی میشدم این قرصارو میخوردم خیلی تاثیر بدی روم داشت

اخه این قرصا واسم عوارض خیلی داشت خب چ فایده وقتی قطع کنیم باز برمیگرده

حق با شماست دقیقا چه فایده وقتی برمیگرده

اما من انقدی موهام کم شده بود و روحیه ام بد بود هر روزم برام شده بود عذاب

و ماها درمان نداریم جز کنترل شدن

یا باید سبک زندگیتو اصلاح کنی (هم سخته هم هزینه بیشتر میخواد) که البته ریزشت رو هم به اندازه دارو ها کم نمیکنه

یام با دارو کنترل کنی

و خب انتخابیه باید ببینی میتونی با موی کم و کف سر خالی زندگی کنی یا ن

من خب اصلا نمیتونم حتی همین الانشم از بابت موهام ناراحتی دارم چه برسه کامل کچل شم

درکل ناچاریم خواهر🥲

منم چند ماه اولش بشدت بی اشتها شدم همش خسته همش خواب

و نمیدونستم که بخاطر قرصاعه و اگه میفهمیدم نمیخوردم خداروشکر نفهمیدم علت بی اشتهایی هردقیقه خوابیدن و بی حالی و خستگیم از اوناس برهمون خوردم تا بعد چند ماه بدنم عادت کرد الان اصلا هیچ علائمی ندارم گوش شیطون کر

ولی وزنم رو از ۶۰ اورد ۵۲

الانم به زور شدم ۵۵

البته اینم بگم این قرص به هرکسی نمیسازه یا به هرکسی جواب نمیده

چون یه دختره هم همسن خودمون بود میگفت بهش کیست سینه داده و تپش قلب شدید میگیرع دکترش با داروهای دیگه جایگزین کرده

راسی قرص اینوزیتول و اینفولیک میگن عوارض نداره راجع بهشون تحقیق کن

اینفولیک رو اصلا بر بارداری میدن دراین حد مفید و امنه