2777
2789
عنوان

انتقال جنین

23 بازدید | 4 پست

سلام خواستم منم نظرما در مورد انتقال بدم. و گفتم شاید به درد اون هایی که میخواند آی وی اف کنند بخورد.

من تا ده روز استراحت مطلق بودم. تا یک هفته هر روز روزی یکبار نشاسته گندم و لوبیا سبز خوردم. تا پنج روز حموم نرفتم. در پنج روز اول همش خوابیده بودم. دستشویی هم توالت فرنگی میرفتم. اما بعدش کم کم کارای سبک خونه را انجام دادم. ولی تا ده روز از خونه بیرون نرفتم. غذا هم روز اول مرغ و دوم ماهی خوردم. صبح روز دهم بعد انتقال بی بی تست دادم مثبت شد.ان شاالله قسمت همه

جنین هات بلاست بود؟یامعمولی

چند وقته مثبت شدی؟

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

من مثل شما رعایت کردم دقیقا،امروز روز ۱۲ انتقال جنین هستم جنین هام بلاست بود دوتا

اما بی بی چک نزدم منتظرم دگ برم ازمایش

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی مبارکه گلم انشالله بسلامتی دنیا بیاد