2777
2789
یکم میبیننت لال میشه خجالتی نیشه ولی دراصل خیلی خوش سر زبونه قد متوسط با بالایی داره یه رشته مهندسی ...

میشه راجب خودم بگی چند تا نصیحتم کن که داری فلان کارارو اشتبا میکنی توی زندگیت و چطور رفتار کنم بهتره

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میشه راجب خودم بگی چند تا نصیحتم کن که داری فلان کارارو اشتبا میکنی توی زندگیت و چطور رفتار کنم بهتر ...

تو زیادی احساساتی میشی یوقتا ناامید میشی و درس درواقع همه سختیهایی دارن ولی تو دست نکش ادامه بده زندگی رو تو شیرینش کن محدودیت ذهنی براخودت درست نکن اولین قدم واسه میگرفتم خود تویی منتطر ناجی نباش ناجی تو خود خودتی از رفیق تاحالا خوردی جرا جون اعتماد زیادی میکنی یه حرفه یه استعداد خیلی زیادی داری که ادامه بدی موفق میشی

تنش زیاد داشتی تو زندگیت آنا درنهایت اون آرامشی که دوست داری و لیاقتت بهش میرسی به شرطی که عجول نباش ...

درمورد نتیجه آزمونم چی حس میکنی ؟؟

تنهاتر از ماهی که پشت ابرها گم شده:)