2777
2789
عنوان

شوهر بی غیرت

417 بازدید | 24 پست

مادر شوهرم برا ما حرف در آورده بود وام ازدواج گرفتین پول دارید اینا واقعا نداریم الانم که نزدیک عروسیه با مادر شوهرم با بابا بزرگ شوهرم با من دعوا کردن منم دعوا کردم گفتم پول نداریم خونه رهن کنیم گفت نه وام گرفتید پولم خوب دارید گذشت تا الان که یک ماه به عروسی خدا کمکم کرد وام ازدواج دادن دنبال ضامن بودیم بابا بزرگ شوهرم دیدیم میشه ضامن بشه اومد شهر ما رفتیم خونه عمه شوهرم شب که صبح ببریمش بانک قبلش به شوهرم گفتم تو جمع جلو همه بگو دیدید قضاوت کردین کی راست گفت کی دروغ داد زد اصلا من نمیام از الان میخای اعصابم خورد کنی اگه حرف بیوفته خودم میگم دیگه گفتم باش بگو حرف انداختم گفتم اقا دیدی سر من داد زدی گفتی دارید وام گرفتید الان خودت اومدی ضامن شدی دیدی مادر شوهرم دروغ گفت حرفی باشه خودمون میتونیم بگیم حرف کسی باور نکن به عمه شوهرم گفتم وام ازدواجه الان داریم میگیریم دیگه به مسخره گفت ما فکر کردیم وام دیگه شوهرمم خندید هیچی نگفت به بابا بزرگش حساب کار بیاد دستشون خیلی ازش بدم اومده بی غیرت خاک توسر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترخوب سیاست نداری رفتی ضامن پیداکنی یادعوابگیری ؟؟ همسرت سیاستش بهتره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دعوامل نمیشد ولی حرفشو باید میگفت

اشتباه کردی الان موقع گفتن نبودحالااومدضامن شد،؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اصلا چرا بحث های مالی و ... رو میبرید پیش خانواده مطرح میکنید که هر کس چیزی بگه؟؟؟خودتون اجازه میدید ...

ما نگفتیم سر خرید عروسی حرف بود سر حنا بندان بحث بود مادر شوهرم گفت شما دارید شوهرت بخره بعدم ما رسم نداریم سر این بحث شد