2777
2789
عنوان

کاش میشد 😅

131 بازدید | 12 پست

برای یه مدت وجود نداشت...

خیلی نیاز دارم یه مدت وجود نداشته باشم

نمیدونممیدونید چی میگمیا نه ولی دیگه ظرفیت زندگیو ندارم:)

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

باشد که همه چیزهای خوبدنبالت بیایند،پیدایت کنندو با تو بمانند

مرسی مهربون

کاش کاش چیزای خوب بیان به سمتمون

یه کشور بهشون نیاز داریم❤️🩹🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وجود نداشتنو نمیدونم ولی خودم وقتی یه کتاب خوب میخونم حس میکنم یه زندگی دیگه هم کردم🙂

چقدر جالب

من یمدت قبل خواب به زندگی دیگم میرفتم ( رویاپردازی)

که همونم فکر و خیال خرابش کرد

اره منم خیلی وقته دلم میخواد یه مدت برم جایی که انسان و هرچی بهش مربوطه(گوشی،نت هرچی)و هیچی نباشه ولی خب نمیشه 🥲میخوام یه مدت فقط خودم و خودم باشم تنهای تنها بدون فکر بیرون اما خب...

اره منم خیلی وقته دلم میخواد یه مدت برم جایی که انسان و هرچی بهش مربوطه(گوشی،نت هرچی)و هیچی نباشه ول ...

دقیقا البته من تونستم به دروغ بگم که رفتم شهرستان

که هم دوستام هم باشگاه و اینا یه هفته پیچوندم اما حالم انقد بده که تو یه روز ۵ بار گریه کردم

سلام شب تون بخیر باشه.من اجازه دارم بهتون درخواست دوستی بدم؟ راجع به این موضوع تو خصوصی حرف بزنم با ...

والا موضوع جمعیه حرفی سخنی هست

همینجا بگید جناب من حرفی شخصی با شما ندارم.

سلام شب تون بخیر باشه.من اجازه دارم بهتون درخواست دوستی بدم؟ راجع به این موضوع تو خصوصی حرف بزنم با ...

والا موضوع جمعیه حرفی سخنی هست

همینجا بگید جناب من حرفی شخصی با شما ندارم.

دقیقا البته من تونستم به دروغ بگم که رفتم شهرستان که هم دوستام هم باشگاه و اینا یه هفته پیچوندم اما ...

من حتی دلم میخواد چند روز یک هفته برم حرم یا کنار مقبره شهدا همونجا خودم و حال و هوای خودم کسی زنگ نزنه یا اصلا کلا گوشی رو خاموش کنم اما شرایط اونم ندارم

دقیقا البته من تونستم به دروغ بگم که رفتم شهرستان که هم دوستام هم باشگاه و اینا یه هفته پیچوندم اما ...

من حتی دلم میخواد چند روز یک هفته برم حرم یا کنار مقبره شهدا همونجا خودم و حال و هوای خودم کسی زنگ نزنه یا اصلا کلا گوشی رو خاموش کنم اما شرایط اونم ندارم