2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هورمون مردانه

مثلا پریود نامنظم

موهای مشکی روی چانه

بیحالی

جوش قسمت گونه و چانه

و یه سری علائم دیگه

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

هورمون مردانهمثلا پریود نامنظمموهای مشکی روی چانه بیحالی جوش قسمت گونه و چانه و یه سری علائم دیگه

من یع سری اینارو دادم دکتر امروز رفتم سونو نوشت حپاب سونو عالی بود پس چرا ایت علایم و دارم

من یع سری اینارو دادم دکتر امروز رفتم سونو نوشت حپاب سونو عالی بود پس چرا ایت علایم و دارم

پس مشکل هورمونی نیست شاید کمبود ویتامین داری

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

ازمایشم نوشته ناشنا فردا باید برم ازمایش برای چیه

یه چیزی میگم حتما قبل آزمایش رعایت کن

دو ساعت قبل آزمایش حتما بیدار باشه

24 ساعت قبل هیچ لبنیاتی نخور و لباس تنگ هم نپوش