2777
2789
عنوان

بامداد خمار

273 بازدید | 28 پست

بخدا دارم دیوونه میشمممم از دست محبوبه چرااااا منصور چی. کممم داره عاشقش شدم این بازیگره مجرده؟ 😓😂ولی خجسته حقشه همش میگفت شوهر کن شوهر کن خیلی ناراحتم ک میدونم با رحیم ازدواج میکنه😭

با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محبوبه کم سن و ساله، اگه درست یادم باشه ۱۴ و ۱۵ ساله است. ما هم توی سن محبوبه بودیم عاشق نانوا سر کوچه میشدیم.

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

اره مجرده واقعل یه احمقی مثل محبوبه میتونه از منصور عاشق بگذره

بنظرت ب دست پاش بیفتم منو مبگیره😭😂

محبوبه کم سن و ساله، اگه درست یادم باشه ۱۴ و ۱۵ ساله است. ما هم توی سن محبوبه بودیم عاشق نانوا سر کو ...

شونزده سالشه فکنم

چی بگم وقتی میگفت قربون چشمات برم قلبم صدا تپبدنش میومد😂😭

زن رحیمم نمیشه فک کنم زن شاه میشه . یه چیزی تو مایه های جیرانه فیلمش

ن بابا طبق کتاب ساختنش یکم تغییر داذن تیزرشم بود

به نظر من که محبوبه خیلی هم بدبخت نبود با عشقش ازدواج کرد زمانی هم که طلاق گرفت ۲۲ سالش بود اوج جوونی باز دوباره با عشقش ازدواج کرد فقط بچه دار نشدنش مشکلش بود که اونم برادرش مثل بچه اش مراقبش بود تو پیری. بچه های هووشم که بهش رسیدن.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

شونزده سالشه فکنمچی بگم وقتی میگفت قربون چشمات برم قلبم صدا تپبدنش میومد😂😭

۱۶ هم همون خریت رو داره. والا کل فصل اول هر وقت رحیم میومد توی کادر، زوم میشد روی بازو و سینهٔ عریان پر پشم و زلف بلند و... محبوبه هم عاشق همین شد. عاشق بازو👁👄👁

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

به نظر من که محبوبه خیلی هم بدبخت نبود با عشقش ازدواج کرد زمانی هم که طلاق گرفت ۲۲ سالش بود اوج جوون ...

اره خب ولی من دلم میخاست با منصور ازدواج کنه بار اول 😓