2777
2789
عنوان

هزینه نامزد

345 بازدید | 56 پست

سلام دوستان ببخشید هزینه های دختر عقد کرده نامزد که هنوز عروسی نکرده با نامزدشه یا پدرش ؟ نامزد من تا به حال هیچ هزینه ای برام نکرده حتی نگفته چیزی نیاز داری یا نه ؟ میگه خونه باباتی وظیفه من نیست ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر کسی یه سبکی داره

نظر من هردو هست

نه پسر تنها نه پدر تنها

درمورد این چیزا باید قبل عقد حرف بزنید

اگر حرف نزنید بعدش مقصر خودتون هستین کاملا

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

من خرج خورد و خوراک پوشاک نگفتم گاهی بگه چیزی نیاز داری یا نه .. یا گاهی بخواد یه هدیه ای بگیره یه ۲ ...

منم نمیگرفتم ولی مشکلی نداشتم اینجا خیلیا میگن باید هزینه کنه خیلی ها میگن نه هنوز زیر سقف نرفتن که!

من خرج خورد و خوراک پوشاک نگفتم گاهی بگه چیزی نیاز داری یا نه .. یا گاهی بخواد یه هدیه ای بگیره یه ۲ ...

همسرت درآمد داره؟ چند ماه عقدی؟ رابطه ج ن س ی دارید؟ شما خودت شاغلی؟

هر کسی یه سبکی دارهنظر من هردو هست نه پسر تنها نه پدر تنها درمورد این چیزا باید قبل عقد حرف بزنید اگ ...

من هزینه زندگی نخواستم گاهی بگه چی نیاز داری اصلا جایی میری تو کارتت پول هست ؟ تعارفشم نمیکنن؟

بعد عقد با همسر

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.