2777
2789
عنوان

راه حل بدید

12 بازدید | 2 پست

دوستان من اولین تاپیکم هست تقریبا هنوز نمیدونم نی نی سایت چطور هست😅

خب خب بزارید واستون بگم

من الان حدودا ۵ ماه هست با یه نفر دوستم بعد ایشون خودش هم خواست بیاد خواستگاری،بعد خانواده من مذهبی هستن و ۱۰۰ درصد مخالف اینجور آشنایی ها هستن ولی من واقعا از این فرد خوشم میاد و مناسب هم بنظرم هستیم

من خودم ۱۷ سالمه ایشون ۲۶سال تقریبا میشه ۹سال و یک ماه تفاوت سنی داریم بعد من دارم واسه کنکور میخونم و جدی هم میخونم و دوست دارم پزشکی قبول بشم ولی خب این آقا اصلا درس نخوندن و خانوادشون تقریبا دستشون خالی هست ولی این اقا روی پای خودش وایساده الان ماشین خریده ،زمین خونه هم خریده ،داخل شرکت ها راننده هست میشه نظر بدید این رابطه واقعا مناسب هست یا نه

چون مامانم نمیدونه اصلا ما باهم در ارتباط هستیم و وقتی واسه خاستگاری زنگ زدن مامانم ۱۰۰ درصدی بهشون جواب رد داده و راضی نمیشه مگر اینکه بخوام خودم بگم میخوامش

هفده سال سن کمی برای این تصمیم مهم هست،باید ببینی اولویت برای خودت چیه؟میخای تحصیل کرده و مستقل باشی و بایکی شبیه شرایط خودت ازدواج کنی یا همین اول راه به همین مورد جواب بدی و بعد بشینی ببینی زندگیت چطور پیش میره؟به وعده وعیدها دلت خوش نکن همینکه عقد کنن میزنن زیر حرفاشون هیچ کارم نمیتونی بکنی اختلاف سنی تون هم خیلی زیاده

متاهل ۴۰ ساله و مادر سه فرزند،برادر محترم لطفا درخواست نده ،بنده جای مادرت!

هفده سال سن کمی برای این تصمیم مهم هست،باید ببینی اولویت برای خودت چیه؟میخای تحصیل کرده و مستقل باشی ...

من واقعا دلم بهش گیر کرده ،و از این نظر که بزنه زیرش و اینا وقتی فکر میکنم میگم وعده الکی و زیادی نداده که بگم آره الکی دل خوش کردم،حتی اولش خواستم جواب نه بدم ولی واقعا توی اون دو روز مثل شکنجه بود واسه دوتامون نمیدوم واقعا موندم ، اگر ازدواج با عشق بخوای اینطوره وگرنه باید ازدواج سنتی که اصلا شاید از طرف خوشت نیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷