2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم یکدونه ازجاری هام خیلی بدجنسه وحسوداصلانمیتونه ببینه کسی خوشبخته یاخوشحال.پارسال باردارشداینقداومدبمن پز دادمیگفت همه حالتام شبیه پسره اما بچش دخترشدمنم چندماه بعدش باردارشدم بچم پسرشد بخدامن فقط مهم برام این بودکه بچم سالم باشه هدیه خدا هرچی باشه فقط سالم باشه.. امااون میخواست بترکه که بچه من پسرشده بزورباهام حرف میزدهرجامیدیدم..اینقدحسوده فشارخون گرفته بااینکه سنی نداره.۱بارمیگفت وقتی کسی طلامیخره میبینم دستش نمیتونم بهش تبریک بگم اینقدحالم بدمیشه..منم ارتباطموباهاش کم کردم چون میدونم واقعا روحش مریضه .چون آدم سالم اینطورعذاب به خودش نمیده بخاطرزندگی دیگران..توهم ازخدابخوادکمکت‌کنه تا به آرامش برسی وبازندگی کسه دیگه کاری نداشته باشی

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏
ار ولا فقط امیدم به خداست. چون اگه امسال نشه شوهرم میخواد سال دیگه زن بگیره😟

عزیزم دست به دامن خدابشو فقط اونه که میتونه کمکت بکنه.باحسادت به دیگران چیزی حل نمیشه وفقط خودت عذاب میکشی..منم اگرلایق باشم ازخدامیخوام بهت کمک کنه وزودتربچه داربشی..برات صلوات فرستادم که خدابهت کمک کنه

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏
منم یکدونه ازجاری هام خیلی بدجنسه وحسوداصلانمیتونه ببینه کسی خوشبخته یاخوشحال.پارسال باردارشداینقداو ...

خدا رو شکر در کل اصلا ادم حسودی نیستم یا چشم دنبال زندگی اینو اون باشه . چون اون پوزش میداد نخواسته بود حسودی کردنم الان همه جاریام بچه دارن فقط من ندارم .همیشه بچه های اونا رو لوس میکنم همشون دوست دارن همیشه خونه من باشن. ولی اونا اصلا مراعات منو نمیکنن یه کاری جلو چش من میکنن که وقتی میرم خونه همش گریه میکنم از خدا گلمند میشم

عزیزم دست به دامن خدابشو فقط اونه که میتونه کمکت بکنه.باحسادت به دیگران چیزی حل نمیشه وفقط خودت عذاب ...

نه عزیزم من به کسی حسادت نمیکنم ولی وقتی یکی پوز بچه شو یا بارداریشو جلوت میده این حسها نخواسته پیش میاد وگرنه من همیشه محولشون میکنم به خدا و با گریه خودم یه کم اروم میکنم😢

پرونده نازایمون جز نامعلومهاست میگن سالمید از هزار زوج دو تاشون اینجوری میشن

عزیز اگر تهرانی پیش دکتر علوی و دانایی برو و اینکه خانم محبوبه والیانی تو اصفهان با طب سوزنی خیلی هارو تونسته درمان کنه و طب سنتی هم امتحان کن دکتر میرغضنفری تو تهران من تعریقشو شنیدم

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌

بعدم تا حالا به بچه آوردن فکر کردی میتونه زندگیتونو شیرین کنه و چه بسا به برکت همون بچه خودتم باردار شی

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
بعدم تا حالا به بچه آوردن فکر کردی میتونه زندگیتونو شیرین کنه و چه بسا به برکت همون بچه خودتم باردار ...

وای وای اخه تا گرفتن زن دوم زیر دندونشون باشه میرن بچه میارن اونم تو شهرای کوچیک حرفش هم بزنی بیچارت میکنن

الهی به حق این وقت و ساعت خدا برودی دلتو شاد کنه