2777
2789
عنوان

تست اشتباه

134 بازدید | 7 پست

دوستان 4روز قبل از موعد  پریود آزمایش بتا دادم 0.1بود حتی از یک هم کمتر. ممکنه اشتباه باشه و چهار روز زودتر نشون نده؟ یا نتیجه درسته و باردار نیستم. آخه علائم دارم

تعداد رای : 0
نظرسنجی
😢
0
0%
😡
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی گفته قبل پریودی نشون میده دکترها که میکن یک هفته بعد تاخیر تازه ازمایش بدید 

زود رفتی 

البته به قانون ازمایشگاه در ازمایش ادرار 15 بعد لقاح 

و خون 10 روز بعد لقاح 

چون زمان لقاح هم معلوم نیست 

پس تاریخ پریودی بهترین گذینه برای امتحان هست

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

اگر روز چهاردهم لقاح بوده زود زودش میشه روز 25 با خون

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

بعضیا دو روز بعد تاخیر عدد ۳۵ هست . اصلا موندم چرا عجله میکنید. زو  بفهمیم یا نفهمیم چه تفاوتی داره. منکه الان روز ۳۲ پری هستم حتی بی بی هم نمیزنم اگه تا یه هفته دیگه نشدم اونموقع میزنم از بس استرس گرفتم الکی با آز خون و بی بی دیگه خسته شدم