2777
2789

نسبت

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پسرم بسته به شخصیت طرف داره ولی دید من ب شخصه منفیه

انسان موجود ناشناخته و عجیبیه، هرکسی یه شحصیت داره خیلی دقت کن رو به کار بردن کلمه"همه" ! همه پسرا بدن همه دخترا بدن همه خیانتکارن همه و همه...! خیلی کلمه سنگینیه حتی یه استثنا میتونه اون کلمه رو بی اثر کنه..! معتقدم سرنوشت آدما رو سه ضلع میچرخه یکی تاثیر عمل خودته بر زندگیت یکی تاثیر عمل دیگرانه بر زندگیت و یکیم قانونای تغییر ناپذیر دنیا(مثل زلزله سیل مرگ و...!) معتقدم انسان خوب سخت ترین اتفاقات رو تجربه میکنه چون ذات دنیا منفیه و با هرچی مثبته بد تا میکنه و منفی میسازه براش! معتقدم فقر مادر بدبختیاست اکثر مشکلات و اتفاقات بد ناشی از فقره ..! نه خیلی ذوق چیزیو داشته باش و نه از چیزی خیلی بترس چون گدر زمان خیلی از ذوقا رو از بین برده و خیلی چیزا رو تکراری کرده و خیلی از چیزاییم ک میترسیدی رو مجبورت کرده بپذیریشون و عادی بشه ..!

نظر بقیه مگه مهمه سیگار کشیدن یا نکشیدن هم دلیل بر خوبی و بدی شخص نیست 😑

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

خیلی از پسرا خوششون نمیاد.

اما به نظرم اگر دلیل سیگار کشیدنتون برای فاز برداشتن و شاخ بازیه، بذارید کنار چون بعدا نتیجه منفیش رو میبینین

در غیر این صورت که اگه واقعا چیزیه که خودتون میخواید پس دیگه چیکار به این دارید که نظر یه پسر به دختر سیگاری چیه

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

سیگار کلا خوب نیست ، تاثیراتی که داره مثل آسیب به ریه ها، پوسیدگی دندون و بوی بدی که داره برای هیچکس خوب نیست

اون پسری که سیگار میکشه هم استثنا نیست اونم این چیزارو تجربه میکنه ولیییییییییی جامعه از زن انتظار خوش بویی و طراوت و نمیدونم هزار تا کوفت و زهرمار داره که سیگار باهاشون تو یک راستا نیست

حدس بزن چیشده؟ خانوما قرار نیس برای انتظارات جامعه زندگی کنند 🙄

من با اینکه خانمم کلا سیگار کشیدن رو برای مرد هم نمیپسندم چه برسه خانماا بنظرم اصلا قشنگ نیست جدای از ضررش

بعضیا میکشن مثلا واسه کلاسش ولی بنظر من خیلی هم بیکلاسیه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
مرسی اه😂😔

منم میخواستم اون اَه بگم که نگفتم 😂

مگه چقدر بیکارن که انقدر فکر و ذکرشون پسر اونم پسر ایرانی هست

که هیچ کس بهشون محل نمیده

کاش زنای ایرانی قدر خودشون بدونن