2777
2789
عنوان

پارتنرم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 23 پست
🤣🤣 بنظرت اعتماد کنم ؟

میخوای بفرستی بفرست اما منتظر عواقبش هم باشششش..دیگه ما قرار نیست تاوان اشتباه تورو پس بدیم .ایشون هر بار تورو میبینم چه دلیلی داره عکسات دستش باشه .بعدم میگه نود بفرست اینجوری بفرست اونجوری بفرست .

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هوش مصنوعی اومده میتونه از چهره و بدن ات استفاده کنه برای ساختن فیلم و عکس پو/رن ! بعد هم ازت باج گیری کنه و پشت سرت پخش کنه اینده و زندگیتو به فنا بره

اصلا و ابدا اینکار نکن

بستگی به خودت داره من عکسای پروفایلم با تاپ و لباس مجلسیه نیاز نیست بفرستم واسه کسی 🤣🤣

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

من چندسال با شوهرم دوست بودیم اوایل فکر کنم تا ۶ ماه یا یکسال بدون روسری هم ویدئو کال نمیکردیم میترسیدم اخه

ولی بعدش که اعتماد و شناخت برام ایجاد شد با هیچی مشکل نداشتم خودم

ولی خب ما نه تورو میشناسیم نه طرفتو

بستگی به خودت داره کاملا

من همه جوره فیلم و عکسی فرستادم براش و مشکلی هم ندارم به شخصه.

بستگی به اون، اعتماد تو بهش و حساسیت خونواده ت داره.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

خیلی قابل اعتماده ولی میترسم

ترست خیلی عالیه

نذار ترست بریزه

من تو یک گپ آشپزی بودم ، یک خانمی اومد پیویم باهم صحبت کردیم و درد و دل ، اون از خودش عکس فرستاد ب من گفت تو هم بفرس من ساده هم فرستادم

بعد فهمیدم مرد بوده 😓هروقت یادم میاد اعصابم بهم میریزه

خیلی خوبه ک دیر اعتماد میکنی

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام