پرییییییماه مدیر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 217 عنوان اسم پسر | مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 70 پست خانما میشه راهنماییم کنین واسه اسم پسر ، لطفا ایرانی 1397/03/18 | 17:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aragol20 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 معنیشم یعنی اُمید مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
aragol20 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 این اسامی رو ثبت احوال میذاره، اینو که گذاشته بودن .چون اسمش همین بود .خیلیم گوگولی بود مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
aragol20 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 آدلی آیهان ولی واسه پسر خودم آریا تصویب شده ای جانم مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
پرییییییماه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 217 اینو که گذاشته بودن .چون اسمش همین بود .خیلیم گوگولی بود ب نظرتون آرشان قشنگ تر یا آرشاویر
aragol20 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 ب نظرتون آرشان قشنگ تر یا آرشاویر آرشاویر .معنیشم قشنگه .خیلی دوسش دارم مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
راشینا۰۰۹۹ عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 8092 آراس رادین دانیال ایلیا ایلشاه تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
aragol20 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 خانواده شوهر میگن اسمش سخت، اصلا قشنگ نیس، پس یکی دیگه انتخاب کن اسمای زیادی بلدم میخوای بگم انتخاب کن مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
پرییییییماه مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 217 پس یکی دیگه انتخاب کن اسمای زیادی بلدم میخوای بگم انتخاب کن آره عزیزم، ممنون میشم بگی ، انتخاب اسم خیلی سخت
aragol20 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 آریان.آروین.آراز.لاوین .شادبه.شادیار.شیانا.تیماس.تَمیم مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
aragol20 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 حِسان مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
aragol20 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1436 وانیار مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍