2777
2789
عنوان

طبیعیه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 43 پست
نه داداش اینجا شهر کوچیکیه همه همو میشناسن...مطمعنم ک کسیو نداشتع..بله بله همون اول همه چیو بهش گفتم

افرین بهتون خب واکنششون چی بود

رابطه با قبلیا تا چه حد بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افرین بهتون خب واکنششون چی بودرابطه با قبلیا تا چه حد بود

اره چون خوشم نمیومد نگم بهش

رابطه در حدی بود که بیشتر تلفنی بود یوقتام میومد دمه مدرسمون همو میدیدم و نهایتش ی دست میدادیم همین

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

کار خوبی کردینصحیح

سلامت باشی..حالا ب این جیزا فک نکنید...اونی ک در نهایت شمارو انتخاب کنه قطعا همه ی دوست داشتنش صرف شما میشه

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

سلامت باشی..حالا ب این جیزا فک نکنید...اونی ک در نهایت شمارو انتخاب کنه قطعا همه ی دوست داشتنش صرف ش ...

🙂

از یکی خوشم میاد ولی فکر اینکه قبلا با کسی بوده حالم گرفته میشه چون دوسش دارم

🙂از یکی خوشم میاد ولی فکر اینکه قبلا با کسی بوده حالم گرفته میشه چون دوسش دارم

وآاای اصلا اینجوری فک نکنید ...ی دختر وقتی یکی از قلبش بره دیگه رفتهههه ...اصن بهش فک نمیکنه

چرا ؟ منظورم شناخت قبل از ازدواج بودا

خب مسئله این نیست بفهمم کی قبلا داشته یا نه بقول خودت میشه از رفتار و اینا فهمید منظور من این بود اگه بخوای قبول کنی که طرف قبلا داشته یه مشکلاتی داره اگه هم دنبال کسی باشی که تاحالا نداشته باشه که خیلی سخت پیدا که بقیه معیار هاتم داشته باشه