2777
2789
عنوان

طبیعیه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 43 پست
خب الان خیلیا دارن درصد خیلی کمی تاحالا نداشتنگشتن دنبال کسی برای زندگی مشترکت خودش کلی گشتن میخواد( ...

سنت کمه بزرگتر که شدی ، دختر که از دور ببینی میتونی بفهمی چه جور آدمیه و چه جور خانواده ایه

فعلا سنت کمه..بزار بزرگتر شی درکت بهتر میشهمنم قبل همسرم رل داشتم ۲ سال..اتفاقیم نیفتاده..همسرم الان ...

اره راستش میخوام با این موضوع کنار بیام ولی واقعا سخته فکر اینکه بخواد با قبلیا مقایسه ام کنه و همین باعث سرد شدن یا جدایی بشه میترسونتم

یا اینکه برای بار اول مثله من اون انرژی و ذوق و شوق رو نداشته باشه برا رابطه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره راستش میخوام با این موضوع کنار بیام ولی واقعا سخته فکر اینکه بخواد با قبلیا مقایسه ام کنه و همین ...

نه نه اصلااااا اینجوری نیس ک فک میکنی..من خودم زنم تجربشو داشتم دیگه..من وقتی هپسرم رو دیدم انگار تازه عاشق شدم ..ن با نفر قبلی مقایسش کردم تا حالا نه اصلا حتی توی یادم مونده😄کلا فراموش شده از ذهنم

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

نه نه اصلااااا اینجوری نیس ک فک میکنی..من خودم زنم تجربشو داشتم دیگه..من وقتی هپسرم رو دیدم انگار تا ...

خب بار اول که دیدینش اره اینجوریه ولی توی طول رابطه ناخوداگاه مقایسه میشه نمیشه؟

خب بار اول که دیدینش اره اینجوریه ولی توی طول رابطه ناخوداگاه مقایسه میشه نمیشه؟

اصلااااا حتی یک درصد...ب هیچ وجه اینجور نشده

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

خب شاید داشته نگفته شما به شوهرتون گفتید قبلا داشتید؟پایدار ایشاالله

نه داداش اینجا شهر کوچیکیه همه همو میشناسن...مطمعنم ک کسیو نداشتع..بله بله همون اول همه چیو بهش گفتم