2777
2789
عنوان

انتقاد پذیری

79 بازدید | 17 پست

واقعا نمیفهمم یکسری از ادمها میان راجب مسائلشون اینجا صحبت میکنن و نظر میپرسن کافیه نظرت مخالف حرفشون باشه تا گارد بگیرن و شروع به توهین کنن واقعا یعنی چی؟! طرف الکی بهتون بگه حق با شماست تا شما توهین نکنین؟! خب تایپیک نزن

@sdaryam این خانم اومده میگه زیر یه سقف نرفتیم فقط شوهرم خرج دانشگاه و لباسم میده زنای دیگه معلوم نیست چیکار میکنن فلان که براشون خرج میکنن.

خب عزیزم شاید شوهرشون توان مالی بیشتری داره شاید خودشون اینطور خواستن توام خیلی دلت میخواد الکی نیا با حسادت و لحن تند راجب این قضیه حرف بزن انگار حقت خوردن

من اومدم بهش میگم خوبه خب شوهرت داره مناسب خرج میکنه بهم میگه تو سوختی😐

حتما باید بگم طلاق بگیر شوهرت ادم بدیه تا ایشون توهین نکنن! میخوای جوابشم بدی تایپیک قفل میکنه چنددقیقه یبار باز میکنه دوباره توهین میکنه میبنده

آرزو میكنم در ناباورانه ترين حالت زندگيتون، اون اتفاق قشنگى كه فكرشم نمیکنيد بيفته💚🌱

به من میگه کمبود داری چون میگم راجب خانومای دیگه با حسادت و عقده حرف نزن!! من خداروشکر اونقدر دارم که همون گوشی دستم خرج دانشگاه تو و ینفر دیگه میده ولی این چیزا گفتنی نیست تو این تایم که همه وضع مالیشون مناسب نیست فقط خواستم جوابت بدم تا حالیت بشه چندتا چندتا پیام ندی و قفل نکنی جنبه انتقادم داشته باشی

قرار نیست همیشه حق با شما باشه خانم محترم

آرزو میكنم در ناباورانه ترين حالت زندگيتون، اون اتفاق قشنگى كه فكرشم نمیکنيد بيفته💚🌱

این خوبه

یکی تاپیک زده

خوشم نمیاد خواهرای شوهر آینده ام

مرتب برن خونه باباشون

دلم نمیخواد خواهرای ۴۰ و ۴۵ ساله اش

و ببینم اونجا

یعنی چی میرن خونه مامان نامزدم😑😑😑

طلوع می کند آن آفتاب پنهانی💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این خوبه یکی تاپیک زده خوشم نمیاد خواهرای شوهر آینده اممرتب برن خونه باباشوندلم نمیخواد خواهرای ۴۰ و ...

واقعا یکسری از ادمها اینقدر بیمنطق و بیادبن ادم میمونه چی بگه

بهشونم بگی طرز فکرت اشتباست شروع میکنن به توهین و حمله 😐

تا خود صبح درگیر باش😂

چون خودتم میدونی من این حرفو نزدم

بحث من بحث خرجای زیبایی بود

ک چطور یسریا روشون میشه بخان

چی دارن که میتونن اعتماد بنفسشو داشته باشن

وگرنه صد بارم گفتم

همسرم خرجی میده خوبم میده

باشه تو گوشی گرون داری😂

راس میگه دیگه خانوم محترم

طرف واس خودش سوال داشته تاپیک زده

تو چرا فشاری شدی

از طرز فکرتم خوشم نیومد

چرا باید وقتی عقده یا عروسی کرده خرج دانشگاشو باباش بده؟؟

همسرش باید بده اونم نوش جونش

در ضمن هر ماه لباس بخره هم به شما ربطی نداره

منطور ایشون پر توقع بودن یسری ادما بود بنظرم

زیادی شلوغش کردی

یکم جمع کنید این بحثارو

سایتو کردین میدون دعوا

عقده رو شما داری که پز گوشی تو دستتو میدی

والا الان اکثریت جامعه گوشی مدل بالا دارن دیگه این حرفا چیه

دقت کن گفتم عروسی کردم

وقتی هم عقد بودم هر هزینه ای داشتم با همسرمم بود

بابام؟

نزاشت حتی یه قلمم همسرم واسه جهیزیم چیزی بخره

هزینه هر مراسمی رو نصف داد

لوس بزرگ شدم تو خونه بابام

همسرمم لوسم کرده هر مراسمی خاستم واسم گرفت

میلیاردی هزینه کرد

بعد تو میگی گوشی تو دستم😂😂😂

عجببببب

دقت کن گفتم عروسی کردموقتی هم عقد بودم هر هزینه ای داشتم با همسرمم بودبابام؟نزاشت حتی یه قلمم همسرم ...

میتونی از شدت فشار جر بخوری بخث با ادمی مثل تو بیفایدس

هری

راس میگه دیگه خانوم محترمطرف واس خودش سوال داشته تاپیک زدهتو چرا فشاری شدیاز طرز فکرتم خوشم نیومدچرا ...

اولا به شما ربطی نداره نمیدونم دوستشی یا مثل ایشون با خودت درگیری که اینقدر زور بهت داشته

این خانوم برو ببین چطوری حرف زده و جواب داده چندنفر ریپ زدن حرف منو تایید و لایک کردن

اومده به من میگه تو حتما خودت کمبود داری منم جوابش دادم همین بعدم فقط گوشیم مثال بود تا دهنش ببنده ادمی که داره جار نمیزنه وگرنه از خونه و زندگیم میگفتم تا بدتر بترکه

اومده نظر پرسیده باید جنبه داشته باشه کسی مخالفش باشه اوکی؟؟؟ فهمیدی؟؟؟ نه اینکه توهین کنه!!

ده نفر ریپ زدن گفتن چرا با حسادت و کینه از زنای دیگه حرف میزنی اینقدر که لحنش پر از عقده بود خب توام برو مثل بقیه زنا بگو به شوهرت تا بیشتر خرج کنه برات حق نداری توهین کنی به بقیه خانومها این خانوم فقط از حرف من فشاری شد که گفتم شوهرت اتفاقا خوب هزینه میکنه! بیام بهش بگم شوهرت بده طلاق بگیر؟چرا مغز ندارین واقعا معنی حرفو نمیفهمین اگه از زندگیش ناراضی و شوهرش با شوهر بقیه مقایسه میکنه بره جدا بشه عقدههاشو سر ما خالی نکنه

دفعه دیگه چیزی نمیدونی حرف الکی نزن و شر و ور نگو و دخالت نکن وگرنه با لحن خودت جوابت میدم! این خانومم اگه یه درصد حق باهاش بود از ترس تایپیکشو باز و بسته نمیکرد توهین کنه و الفرار..

عمدا اینجا جوابش دادم تا بفهمه نمیتونه توهین کنه و تایپیکش ببنده

دقت کن گفتم عروسی کردموقتی هم عقد بودم هر هزینه ای داشتم با همسرمم بودبابام؟نزاشت حتی یه قلمم همسرم ...

اخه دخترهی عقدهای من چیکار زندگی تو دارم مغز نداری واقعا؟؟!

بیام بگم شوهرت بده؟! گفتم خوب هزینه میکنه برات راجب همجنسهای خودت با کینه و حسادت حرف نزن اینقدر زور بهت داشت حرفم؟! تا فردا صبحم خودت بکشی بگه من فلانم بهلانم برام مهم نیست شما حق نداری بیای توهین کنی به خانومای دیگه چون شوهرشون بیشتر از شوهر تو هزینه میکنن!! چقدر جر دادی خودتو بسه واقعا

بعدم نگفتم عروسی گفتم زیر یه سقف!

حمله رو تو شروع کردی ک به جای لباس خرج خودت کن😐به تو چه اخه

دیوانهای؟؟ من اول نوشتم خوب هزینه میکنه خرج دانشگاه بالاس

یه دختر جوابم داد که توقعش بالاس ادم که همش لباس نمیخره

منم در جواب گفتم اره بجای هر ماه لباس میتونه مبلغشو واسه چیزای دیگه خرج کنه

الان کجای حرف من مشکل داشت خودت دو روز جر میدی؟؟