اولا به شما ربطی نداره نمیدونم دوستشی یا مثل ایشون با خودت درگیری که اینقدر زور بهت داشته
این خانوم برو ببین چطوری حرف زده و جواب داده چندنفر ریپ زدن حرف منو تایید و لایک کردن
اومده به من میگه تو حتما خودت کمبود داری منم جوابش دادم همین بعدم فقط گوشیم مثال بود تا دهنش ببنده ادمی که داره جار نمیزنه وگرنه از خونه و زندگیم میگفتم تا بدتر بترکه
اومده نظر پرسیده باید جنبه داشته باشه کسی مخالفش باشه اوکی؟؟؟ فهمیدی؟؟؟ نه اینکه توهین کنه!!
ده نفر ریپ زدن گفتن چرا با حسادت و کینه از زنای دیگه حرف میزنی اینقدر که لحنش پر از عقده بود خب توام برو مثل بقیه زنا بگو به شوهرت تا بیشتر خرج کنه برات حق نداری توهین کنی به بقیه خانومها این خانوم فقط از حرف من فشاری شد که گفتم شوهرت اتفاقا خوب هزینه میکنه! بیام بهش بگم شوهرت بده طلاق بگیر؟چرا مغز ندارین واقعا معنی حرفو نمیفهمین اگه از زندگیش ناراضی و شوهرش با شوهر بقیه مقایسه میکنه بره جدا بشه عقدههاشو سر ما خالی نکنه
دفعه دیگه چیزی نمیدونی حرف الکی نزن و شر و ور نگو و دخالت نکن وگرنه با لحن خودت جوابت میدم! این خانومم اگه یه درصد حق باهاش بود از ترس تایپیکشو باز و بسته نمیکرد توهین کنه و الفرار..
عمدا اینجا جوابش دادم تا بفهمه نمیتونه توهین کنه و تایپیکش ببنده