2777
2789
عنوان

یک سوال

137 بازدید | 31 پست

چرا گاهی از طرف دخترا سوال میشه که چجوری دوست پسر رو به شوهر تبدیل کنیم ، اما تا حالا نشده پسری سوال کنه که چجوری دوست دختر رو به همسر تبدیل کنیم ؟ یا حداقل من خودم شخصا ندیدم یا نخوندم 😂

جدا از جنبه شوخی ش ، یعنی خانما ازدواجی تر هستن تا ما پسرا؟

سوال قشنگی بود

.هدف ما از زندگی آزادی و رهایی و شجاعت هست ...اما روحمون به خدا تعلق داره جز با خدا آرامش پیدا نمیکنه. پس خودت رو درگیر تعصبات و عقاید اجباری و قصاوت های نا به جا نکن هر جا شک کردی دنبالش برو چون مطمعن باش شک پیش میاد پس ازش نترس ..برای خودت و روحت و خدا زندگی کن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برو تو تاپیک های ددی سایت اونجا میپرسن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

چون دخترا آدمای بلاتکلیفی نیستن

پسرا معمولا ترس دارن از تشکیل خانواده دادن چون فکر میکنن نمیتونن از پسش بر بیان

اما خانما بهتر میتونن اوضاع خونه رو مدیریت کنن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
چون اون دختر کل احساسشو به پای اون پسر ریخته و میخاد تااخرعمر باهمون ادم بمونه ولی پسرا فقط برا چندو ...

ههمیشه اینطوری نیست ، شایدم پسره از آینده میترسه ، ولی یکی از دلایل هم همین که شما گفتید

چون معمولا دخترا بااعتماد عمیق و امید به اینده ی عاشقانه و ازدواج میرن تو رابطه یعنی راضی به ازدواج با کسی ان که باهاش دوستن

ولی پسرا خب....پسره دیگع🙂

اگه دختری هم تنها به قصد گذروندن وقتش با پسری باشه و پسرواقعا عاشق شه

اونجا پسرم میاد میپرسه چطوری به ازدواج ختمش کنم

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤پروفایل خودمم کپی نشه 🙏