2777
2789
عنوان

همسرانه...😘😘😘😍😍😍

210 بازدید | 15 پست

اگر آنگونه که با تلفن همراهتان برخورد می‌کنید؛ با همسرتان برخورد میکردید، اکنون خوشبخترین فردِ دنیا بودید!!!

اگر هر روز شارژش می‌کردید؛ باهاش در روز از همه بیشتر صحبت می‌کردید؛ پایِ صحبت‌هایش می‌نشستید؛ پیغام‌هایش را دریافت می‌کردید؛ پول خرجش می‌کردید؛ دورش یک محافظ محکم می‌کشیدید...

در نبودش احساسِ کمبود می‌کردید؛ حاضر نبودید کسی‌ نزدیکش شود؛ حتی  مطالبِ خصوصیتان را به حافظه‌اش می‌سپردید؛ همیشه و همه‌جا همراهتان بود، حتی در اوج تنهایی‌...

الانم که گوشی‌ها لمسی شده. اگر همونقدر که گوشی رو لمس می‌کنید؛ همسرتون رو نوازش بکنید؛ کلی خوشبخت می‌شوید و همیشه، بجای این همراه، همسرتون همراهِ اولتان بود…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تشبیه جالبی   

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
نمیشه تعویض کنیم ؟ هر بخواییم هم سایلنت کنیم یا خاموش 😁 کاش علم تا اینجا پیشرفت کنه 

یا کلا بسوزه 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

گوشیم مدتهاس خراب شده ولی حالندارم ببرم درسش کنم شارژم میزنمودرمیارم اگ ب شخص این رفتاروباش شوهرم داشتم  شوتم میکرد خون بابام😂😂😂😂

کاربرقدیمی ام 😄وقتی بچه بودمم غم بود😥ولی اون موقهاخیلی کم بود😢😧

مرد هم باید جنبه داشته باشه نه که فکر کنه وااای حالا من چی هستم که انقد بهم توجه میکنه

شعورمیخاد

میدونم واسه خیلیا صلوات فرستادید و خسته شدید،ولی اگه میشه واسه من و مشکلاتمم دعا کنید و صلوات بفرستید😪سخت بهش نیاز دارم😔جان خودتون دیگه این عکس پروفایلمو برندارید هی گم نشم😅

گوشی نمیره هوو بیاره سرت 

ولی همسر قطعااا ب اینهمه خدمات فکر میکنه چ 💩💩 شده و هوو میاره سرت 😂😂😂

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز