2777
2789
عنوان

عدد بتا

89 بازدید | 8 پست

سلام خانما ، من موعد پریودم ۸ تیر بوده ، همون زمانم به خیال اینکه پریود میشم رابطه محافظت نشده داشتم

دیگه پریود نشدم تا الان ، چند بار بتا دادم منفی بود ، اخریشم واسه ۱۶ ام بود که منفی بود

پریروز بی بی چک انداختم هاله انداخت ، رفتم بتا دادم مثبت شد با بتای ۱۹۶

رفتم دکتر گفت بتات پایینه احتمالا خارج رحمیه باید امروز تکرار کنم باید دوبرابر شه

تا جواب ازمایش بیاد من سکته میکنم ، کسی بوده این اتفاق براش بیفته؟ من لقاحم قبل از موعد انجام نشده ، بعد موعد بوده ، پریودامم همیشه منظم بوده

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برا من قبل موعدم و روز موعدم بود،ولی برا دختر خالم ۱۷ روز بعد موعدش بتاش ۲۵ بود کم کم بالا رف و الان ...

خداخیرت بده

یساعت دیگه جواب بتام بیاد ببینم چی میشه ، دکترمو عوض میکنم فقط دو روز بهم استرس تزریق کرد